Web Analytics
More
    Reklāma

    Bentley saviem modeļiem ieviesīs “Azure” versiju īpaši komfortablai braukšanai

    Jaunākie raksti

    Luksusauto ražotājs Bentley paziņojis, ka savos modeļos tas ieviesīs “Azure” versiju – tas nav jauns modelis, bet gan aprīkojuma versija, lai braukšana notiktu īpaši ērtos, relaksējošos apstākļos. To plānots piedāvāt visos Bentley aktuālajos modeļos.

    “Azure” versijas uzlabojumi paredzēti, lai visus braucienus padarītu pēc iespējas ērtākus – auto aprīkots ar īpaši plaši pielāgojamiem sēdekļiem ar apsildi, dzesēšanu un sešām dažādām masāžas programmām. Sēdekļi aprīkoti ar komforta galvas atbalstiem.

    Reklāma

    Auto aprīkots ar elektrisko sānsveres novēršanas kontroli, lai braucienu padarītu vienmērīgāku un maigāku. Tāpat auto aprīkots ar visām iespējamajām braukšanas palīgsistēmām, lai gan lielāko daļu no tām tik un tā sagaidām Bentley auto standartaprīkojumā – adaptīvā kruīza kontrole, joslas saglabāšanas sistēma, palīgs braukšanai sastrēgumā.

    Bentley darbs gan neaprobežojas tikai ar tehniskiem uzlabojumiem. “Veidojot šo versiju, sarunājāmies ar zinātniekiem, lai izprastu savstarpējās krāsu, materiālu, tekstūru un smaržas attiecības, lai mašīnā radītu relaksējošo atmosfēru un sajūtu,” skaidro Marija Hadlere – galvenā atbildīgā par krāsām un materiāliem Bentley. “Kad redzam patīkamas formas, līnijas, krāsas, tad mūsu smadzenes izdala dopamīnu, kas ne tikai liek mums justies labi, bet ir labi arī mūsu veselībai un labsajūtai. Katra šķiedra, tekstūra, skaņa – tas viss atstāj ietekmi uz mūsu nervu sistēmu, tāpēc darīts viss, lai to padarītu par patīkamu, relaksējošu vietu.”

    Sīkākas detaļas par cenām un pieejamību pagaidām netika izziņotas, taču varam būt pilnīgi droši, ka par šo versiju tiks prasīta krietni lielāka cena nekā bāzes izpildījumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    29.05.2022 18:29

    Nu nez

    Reklāma