Web Analytics
More
    Reklāma

    Tims Kuks kārtējo reizi iekļauts medija “Times” 100 pasaules ietekmīgāko personu topā

    Jaunākie raksti

    Medijs “Times” publiskojis ikgadējo pasaules 100 ietekmīgāko cilvēku topu, kurā gozējas gan tehnoloģiju jomas pārstāvji, gan mākslinieki, līderi, pionieri un citu jomu pārstāvji. Apple izpilddirektors Tims Kuks iekļauts kategorijā “Titans”.

    Interesanti, ka par katru nominantu tiek veidots apraksts no citas zināmas personas, un par Timu Kuku to rakstījusi miljardiere un uzņēmēja Lorēna Pauela-Džobsa. Jā, viņa ir Stīva Džobsa atraitne. Lorēna norāda, ka Apple ir Tima Kuka dzīves darbs, kurā viņš parāda savu meistarību. Tā ir meistarība būt vadītājam un līderim, lai vairāku gadu garumā vadītu šo veiksmīgo kompāniju, saglabājot tās augstos standartus.

    Kuks nav tikai parasts vadītājs, jo viņš ir spējīgs radīt ne tikai biznesam vajadzīgās idejas, bet būt arī filozofs, tādējādi uzņēmumam piešķirot lielāku ietekmi sabiedrībā un cilvēkos. Viņu raksturo disciplīna un līdzjūtība, kā arī mīlestība pret dabu, jo brīvajā laikā viņu var atrast ASV nacionālajos parkos. Pēdējo desmit gadu laikā viņš ir kļuvis par vienu no zināmākajiem izpilddirektoriem pasaulē, bet arī piemērs līderībai, tehnoloģiskajai vīzijai, dabas saglabāšanai un humānismam.

    Protams, daudz slavinošu vārdu, bet vai tad šādā topā pienāktos kas cits. “Times” apkopotajā sarakstā var atrast arī politiskos līderus kā Volodomiru Zelenski un Vladimiru Putinu. No tehnoloģiju pasaulē zināmiem cilvēkiem nominēts Endijs Džesijs, kurš šobrīd vada Amazon.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma