Web Analytics
More
    Reklāma

    Publicēts Garmin patents, kas varētu uzlabot skābekļa nolasīšanu sporta viedpulksteņos

    Jaunākie raksti

    Beidzot oficiāli publiskots jau 2020. gadā Garmin iesniegtais patents par jauna trīs viļņu pulsa oksimetru. Jaunais sensors uzlabos skābekļa nolasīšanu asinīs un drīzumā varētu būt pieejams jaunākajos Garmin sporta viedpulksteņos.

    Šī gada 12. maijā ASV Patentu birojs publicējis zīmola iepriekš iesniegto patentu. Kā norāda tā nosaukums, tas SpO2 līmeņus varēs noteikt ar trim sensoriem iepriekšējo divu vietā. Jaunais risinājums paredz izmantot 920nm garus infrasarkanos LED viļņus, kā arī divus sarkanās gaismas sensorus ar 630nm un 660nm gariem viļņiem. Pēc tam ierīce spētu veikt divus paralēlus mērījumus, un ar iebūvēto algoritmu atspoguļot skābekļa daudzumu asinīs.

    Reklāma

    Šis risinājums ļaus Garmin viedpulksteņiem salīdzināt mērījumus un lūkoties pēc vienādām vērtībām, tādējādi uzlabojot to precizitāti. Tāpat tos varētu veikt vairākas reizes līdz atrastas vienādas vērtības, ja tiktu fiksēta ļoti liela atšķirība starp abiem sensoriem. Iespējams, ka šo risinājumu mēs jau drīzumā varētu ieraudzīt zīmola produktos, tomēr gaidāmajos jaunajos viedpulksteņos Forerunner 255 un Forerunner 955 visticamāk tos neredzēsim. Šis izklausās pēc kaut kā, ko varētu saņemt fēnix sērijas pulksteņi kā lielu jaunumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Neapmierināts klients
    01.06.2022 20:01

    Bet atrisināt savu silikona siksniņu problēmu, no kurām uz rokām veidojas alerģiska reakcija, viņi nespēj. :D

    Reklāma