Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung piedāvās iespēju izprintēt savu seju uz Bespoke sērijas ledusskapjiem

    Jaunākie raksti

    Samsung drīzumā piedāvās jaunu vizuālo pielāgojumu saviem Bespoke sērijas ledusskapjiem, kas ļaus uz tiem attēlot dažāda veida foto vai bildes, ledusskapja lietošanu padarot personīgāku.

    Jaunā iespēja gan nebūs pārāk lēta, jo sava dizaina izveide izmaksās 500 dolāru. Jauno ledusskapju pircējiem būs iespēja ieskenēt dažāda veida bildes vai foto, lai tiktu izveidoti speciāli paneļi, ar kuriem būs aprīkots jaunais ledusskapis. Piemēram, jau laicīgi uzlikt savas bērnu bildes vai savu portretu. Ja klientam jau pieder Bespoke ledusskapis, tad par 250 dolāriem varēs iegādāties specāli nomaināmus priekšējos paneļus.

    Reklāma

    Lai sagatavotu īpašo dizainu, būs jāgaida aptuveni astoņas nedēļas. Samsung pat norāda, ka viņi veiks foto analīzi, lai uz ledusskapjiem netiktu attēloti kādi aizliegti attēli vai kas pārkāpj autortiesības. Tomēr kopumā izvēles brīvība būs liela. Jau iepriekš Bespoke ledusskapjus varēja vizuāli pielāgot, taču iespējas bija ierobežotas. Tagad radošums pacelts citā līmenī. Šāds solis no Samsung puses varētu būt saistīts ar to, ka šie ledusskapji iemieso modularitāti, taču ne tikai tā iekšienē, bet tieši ārpusē.

    Avots: Samsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma