Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā pieejams Samsung Bespoke – ledusskapis, kas ļauj pielāgot tā dizainu un krāsu virtuves interjeram

    Jaunākie raksti

    Latvijā pieejami jaunie Samsung Bespoke ledusskapji, kuri izceļas ar modernu un pielāgojamu dizainu un krāsām. Atkarībā no patērētāju vēlmēm un vajadzībām, ikvienam ir iespējams izvēlēties virtuves interjeram atbilstošāko ledusskapja modeli, krāsu un materiālu. Moduļus var ērti savienot un konfigurēt. Piemēram, ja nepieciešama lielāka ietilpība, ieteicams izvēlēties divus moduļus, kombinējot arī to krāsas. Ledusskapja dizaina izcilību apliecina prestižā IF Design Award zelta godalga.

    Bespoke ledusskapji pieejami septiņās dažādās krāsās – lavandas, bēšā, gaiši zilā, matēti melnā, baltā, melnā, metāla krāsā. Pateicoties SpaceMax augstas efektivitātes izolācijas sistēmai, ledusskapis ir ne tikai praktisks, bet arī lieliski iekļaujas interjerā. Tā sienas ir plānas, bet dziļums – 600 mm. Ledusskapis lieliski saplūdīs ar pārējām virtuves mēbelēm un tā 390 litru ietilpība nodrošinās iespēju uzglabāt vēl vairāk produktu. Patērētāji var izvēlēties tādu ledusskapja apdari un krāsas, kas vislabāk atspoguļos to personisko gaumi. Visi modeļi ir identiski pēc dziļuma un augstuma, lai nodrošinātu vienotu kopskatu, uzstādot tos vienu otram blakus. Tādējādi iekārtojot virtuvi, iespējams izvēlēties ledusskapi, kas atbilst lietotāju dzīvesveidam, ģimenes lielumam un virtuves izkārtojumam.

    Reklāma

    “Uzņēmums pastāvīgi meklē veidus, kā pielāgot ierīces ikviena lietotāja dzīves veidam. Līdz ar ledusskapja Bespoke pievienošanos Samsung produktu klāstam, esam radījuši personalizējamu un pielāgojamu sadzīves tehniku, kas ļauj ikvienam patērētājam atspoguļot tā individuālo stilu. Ledusskapis izceļas ne tikai ar uzlabotu veiktspēju, bet arī ekskluzīvu dizainu, kas paplašina tā funkcijas. Personalizācijas rezultātā tas no praktiskas virtuves ierīces ir kļuvis par unikālu mājokļa dizaina elementu,” uzsver Sergejs Kostjučenko, Samsung Electronics Baltics sadzīves elektronikas biznesa direktors Baltijas valstīs.

    Ledusskapis aprīkots ar plašu funkciju klāstu, kas nodrošina konsekventu un efektīvu dzesēšanu, lai ēdiens ilgāk saglabātos svaigs:

    • All-Around Cooling tehnoloģija nodrošina vienmērīgu temperatūru visos nodalījumos. Temperatūra tiek pastāvīgi monitorēta un vēsais gaiss cirkulē caur stratēģiski izvietotām ventilācijas atverēm. Pārtikas produkti tiek uzglabāti optimālā temperatūrā, nodrošinot, ka tie ilgāk saglabās savu svaigumu.
    • Pateicoties Metal Cooling funkcijai, ēdienu iespējams uzturēt svaigu, neatkarīgi no tā, cik bieži tiek atvērtas ledusskapja durvis. Ledusskapja aizmugurējā sienā ir iestrādāta metāla plāksne, kas saglabā nepieciešamo aukstumu un novērš vēsā gaisa zudumus, kad tiek atvērtas durvis.
    • No Frost tehnoloģija uzlabo gaisa cirkulāciju, saglabājot nemainīgu temperatūru un palīdzot novērst apsarmojuma veidošanos, kā arī ledus uzkrāšanos. Pateicoties tehnoloģijai, daudz ātrāk tiek sasniegta vajadzīgā temperatūra un mazināta slodze uz dzesēšanas sistēmu. Līdz ar to ledusskapis kalpos ilgāk un būs energoefektīvāks, ļaujot samazināt arī elektrības patēriņu.

    Pieejamība

    Bespoke ledusskapji pieejami lavandas, bēšā, gaiši zilā, matēti melnā, baltā, melnā, metāla krāsā, sākot no 640 EUR (atkarīgs no izvēlētā modeļa un funkcijām).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma