Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā atvērts jau otrais “Wolt Market”

    Jaunākie raksti

    Pateicoties klientu atsaucībai un lielajam pieprasījumam, 18.maijā uzņēmums “Wolt” atvēris jau otro mākoņveikalu Rīgā – “Wolt Market” Mežciems. Tagad aizvien plašākam Rīgas iedzīvotāju skaitam pieejamas vairāk nekā 2500 preces no Latvijā un pasaulē iemīļotiem zīmoliem ar piegādi līdz 30 minūtēm uz norādīto adresi vai pasūtījuma saņemšanai veikalā. “Wolt” mākoņveikalus tuvākajā laikā plānots atvērt arī citās Latvijas pilsētās.

    “Pieprasījums pēc risinājumiem, kas palīdz cilvēkiem ietaupīt laiku, turpina pieaugt, tāpēc pārtikas preču iegāde internetā un ātrās piegādes gūst arvien lielāku popularitāti visā pasaulē. Izmaiņas klientu uzvedībā ietekmē arī “Wolt Market”, kas strauji paplašinās visā Eiropā. Mēs esam saņēmuši ļoti sirsnīgu uzņemšanu no mūsu klientiem un partneriem Rīgā. Ik dienas rūpīgi strādājam, lai būtu uzticams partneris aizvien lielākam skaitam cilvēku, kuriem iknedēļas pārtikas preču iepirkšanos vēlamies padarīt ērtāku un ātrāku,”stāsta Bruno Grandi, “Wolt Market” attīstītājs Latvijā.

    Reklāma

    Atšķirībā no ierastās ikdienas preču iegādes veikalā uz vietas, mākoņveikalā “Wolt Market” iepirkumu grozu nodošanai pircējam komplektē veikala darbinieki. Aptuveni 30 minūšu laikā klients to pēc izvēles var saņemt pie savas mājas namdurvīm vai dodoties uz “Wolt Market” veikala adresi. Balstoties uz klientu vēlmēm un vajadzībām, veikala piedāvājums tiks regulāri papildināts.

    “Wolt Market” Mežciems apkalpos klientus Purvciemā, Teikā, Juglā, Pļavniekos, Dārzciemā, Dreiliņos, Jaunbrūnavās, Ulbrokā, Brekšos un, protams, Mežciemā. Pirmās divas nedēļas piegādes no “Wolt Market” klientiem pieejamas bez maksas, taču pēc tam tās saglabāsies bezmaksas pirkumiem virs 30 eiro.

    “Esam pārliecināti, ka “Wolt Market” ir lieliska izvēle daudziem, jo ar savu sortimentu un ātrajām piegādēm varam apmierināt dažādas iknedēļas iepirkšanās vajadzības. Turpināsim pilnveidoties un cītīgi strādāt, lai veidotu labāko iespējamo iepirkšanās pieredzi gan Latvijā, gan citās valstīs,” papildina Bruno Grandi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma