Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā darbu uzsāk pirmais “Wolt Market” Latvijā

    Jaunākie raksti

    No otrdienas, 26. aprīļa, iedzīvotājiem pieejams pirmais “Wolt Market” pārtikas veikals Latvijā ar vairāk nekā 2500 preču piegādi uz mājām vai saņemšanu uz vietas veikalā. “Wolt Market” Grīziņkalnā ir tehnoloģiju uzņēmuma “Wolt” mākoņveikals Rīgā, kas klientiem nodrošinās pasūtījumu saņemšanu līdz 30 minūtēm. Šādus veikalus plānots atvērt arī citās reģionālajās pilsētās.

    “Esam gandarīti, ka beidzot arī Latvijas iedzīvotājiem varam piedāvāt “Wolt Market” pakalpojumu. Mūsu mērķis ir palīdzēt cilvēkiem ietaupīt laiku, padarot iknedēļas pārtikas preču iepirkšanos vienkāršu un ātru. ”Wolt” vienmēr bijis svarīgi koncentrēties uz vislabākās iespējamās klientu pieredzes veidošanu. Mūsu pieredze citos pasaules tirgos apliecina, ka esam atraduši labi funkcionējošu pakalpojuma modeli. Lai iepazīstinātu savus klientus ar jauno piedāvājumu un “Wolt Market” darbības principiem, pirmajās divās darbības nedēļās visiem pasūtījumiem būs bezmaksas piegādes,” stāsta Bruno Grandi, “Wolt Market” attīstītājs Latvijā.

    Reklāma

    Pasūtījuma piegāde – līdz 30 minūtēm

    “Wolt Market” sortimentā ir dažādas Latvijā ražotas preces, iecienītākie zīmoli un uzņēmumi vietējā biznesa atbalstam, kā arī iecienīti starptautiski pazīstami pārtikas produkti un ikdienas preces. Veikala piedāvājums tiks regulāri papildināts, balstoties uz klientu vēlmēm un vajadzībām. “Wolt Market” vidējo piegādes laiku piedāvā aptuveni 30 minūtes pēc pasūtījuma veikšanas vai klientam vēlamā laikā ar precizitāti līdz piecām minūtēm līdz mājas vai ofisa durvīm.

    ““Wolt Market” ir lielisks papildinājums augstas kvalitātes mazumtirgotājiem, kuru produkciju jau piedāvājam “Wolt” platformā. Lai sniegtu klientiem vēl plašākas tā saucamās attālinātās iepirkšanās iespējas, papildus mūsu veikala atklāšanai, vēlamies stiprināt un paplašināt sadarbību ar mūsu jau esošajiem mazumtirdzniecības partneriem, piemēram, “Rimi”, “Mego”, “Lauku bauda” un daudziem citiem,” stāsta “Wolt” Baltijā vadītāja Līsa Ristala.

    Pasūtījumus no “Wolt Market” veikala varēs veikt, izmantojot “Wolt” lietotni vai “Wolt” tīmekļa vietni, izvēloties starp piegādi mājās vai izņemšanu tirdzniecības punktā. Visas “Wolt Market” piegādes veiks “Wolt” kurjeru partneri, kuriem ir nepieciešamais aprīkojums pārtikas preču piegādēm. “Wolt Market” Grīziņkalns sākotnēji apkalpos plašu pilsētas teritoriju, tostarp Rīgas centru, Avotus, Grīziņkalnu, Skansti, Andrejsalu, Brasu, Sarkandaugavu, Čiekurkalnu, Mežaparku, Teiku, Purvciemu, Dārzciemu un Maskavas forštati.

    “Līdz ar jaunā veikala atvēršanu “Wolt” izsludinājis vairākas jaunas vakances – no veikalu darbiniekiem līdz vadītājiem – visās Baltijas valstīs. Esam gatavi augt un attīstīties, tāpēc neatlaidīgi strādājam, lai sekmētu mūsu pakalpojumu pieejamību ērtību “Wolt” klientiem. Tāpēc jau tuvākajā laikā ceram nākt klajā ar vēl citām labām ziņām par mūsu darbības attīstību Latvijā,” atzīmē Bruno Grandi, “Wolt Market” attīstītājs Latvijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hgh
    27.04.2022 07:37

    Tur kāds kurjers latviski runās?

    Jānis
    27.04.2022 09:25
    Reply to  Hgh

    Tu jauc woltu ar boltu.

    Kristaps samtiņš
    27.04.2022 12:01

    Man piedāvāja darbu tur, bet es atteicos, jo stundas tarifa likme ir mazāk kā 3 eiro un turklāt ēst uz vietas nedod. Tad jau labāk iztieku ar gadījuma darbiem.

    Gundars
    27.04.2022 18:26

    Kas ir mākoņveikals?
    “padarot iknedēļas pārtikas preču iepirkšanos vienkāršu un ātru..” Man kaut kā arī nekas sarežģīts ikdienā tas nav – ieeju Rimčikā, izvēlos svaigākos produktus un pēc 10min jau dodos tālāk. Nedēļā aizņem divreiz pa 10min. Bakstīt kaut ko ekrānā, sagaidīt sazin ko atvestu, strīdēties, ka es gribēju dzeltenāku banānu vai citu gaļas gabalu, mēģināt saplānot, kad man to kurjeru un kur sagaidīt – tas ir kaut kas vienkāršāks? Ja pērk viena veida pakotu fastfūdu, no smartfona ekrāna neatraujas pat uz sekundi un nav aktīvs darbs(kurš ir dažāds, var būt mainīgs ik pa pusstundai, vari aizkavēties sapulcē, vari pēkšņi būt izsaukts uz objektu, utt.) – tad varbūt šis der

    Last edited 1 year ago by Gundars
    Keks
    29.04.2022 08:40
    Reply to  Gundars

    Nevajag uzreiz nolikt jaunās lietas, ja pats esi ar old school domāšanu

    Reklāma