Web Analytics
More
    Reklāma

    Šogad Latvijā darbību uzsāks pirmais virtuālais Wolt Market veikals

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju uzņēmums Wolt līdz šā gada beigām Latvijā, Lietuvā un Igaunijā plāno atklāt virtuālo veikalu tīklu Wolt Market un šobrīd jau ir uzsācis jaunu darbinieku meklēšanu vairākiem amatiem visā Baltijas reģionā. Šis ir jauna veida tirdzniecības tīkls, kurā veikali darbojas tikai un vienīgi kā noliktavu veikali jeb tā dēvētie “tumšie veikali” (dark stores). Šajos veikalos tiks pieņemti tikai tie pasūtījumi, kas veikti tiešsaistē caur Wolt aplikāciju. Klātienes iepirkšanās šajos veikalos nenotiks.

    Wolt Market noliktavu veikali klientu izvēlei piedāvās 1500-2000 preces, kuras tiks piegādātas 15-25 minūšu laikā pēc pasūtījuma veikšanas Wolt aplikācijā. Wolt Market noliktavu veikali darbosies kā neatkarīgi, Wolt platformā strādājoši, sadarbības partneri, līdzīgi, kā visi citi tirdzniecības sadarbības partneri, bet ar kopēju Wolt Market zīmolu.

    Reklāma

    “Mums ir prieks, ka varam atvērt Wolt Market veikalus Baltijā. Mūsu mērķis ir piedāvāt klientiem vēl nebijušu pieredzi šajā jomā, un atsauksmes, ko esam saņēmuši par Wolt Market veikaliem citās valstīs, ir devušas pārliecību, ka mēs esam uz pareizā ceļa. Mēs ar nepacietību gaidām Wolt Market veikalu atvēršanu, lai būtu vēl noderīgāki mūsu klientiem Igaunijā, Lietuvā un Latvijā,” saka Marianne Vikula (Marianne Vikkula), par jaunajiem tirgiem atbildīgā Wolt viceprezidente.

    Wolt Baltics darbības vadītājs Simons Runcheimers  (Simon Runzheimer): “Mēs nepārtraukti meklējam jaunus veidus, kā apkalpot mūsu klientus, un uzskatām, ka ir ļoti svarīgi, lai Wolt platformā būtu pieejama pēc iespējas daudzveidīgāka mazumtirgotāju izvēle ar plašu produktu izvēli. Mūsu biznesa stūrakmens ir sadarbības stiprināšana un paplašināšana ar mūsu sadarbības partneriem, tādiem kā Rimi, Mego, Aibe, LaTS un vēl daudziem citiem, kas mums pievienosies nākotnē. Wolt Market veikali ir lielisks papildinājums jau esošajiem mūsu partneriem, kas nodrošinās vēl plašākas preču izvēles iespējas vietējiem iedzīvotājiem”.

    Pats pirmais Wolt Market veikals tika atvērts Helsinkos 2020. gada pavasarī. Kopš tā laika Wolt Market  tīkls ir  paplašinājies, atverot veikalus Grieķijā un citviet Somijā, kā arī paziņojot par drīzu ienākšanu Čehijā, Polijā un Dānijā.

    “Mēs skaidri redzam, ka cilvēki vēlas ātrāk saņemt arvien vairāk preču. Esam atraduši labu, ilgtspējīgu modeli Wolt Market veikalu darbībai, un mums ir ambiciozi nākotnes plāni. Wolt Market pilotveikalu pieredze  Somijā un Grieķijā apliecina, ka šis modelis garantē ātru pasūtījumu izpildi, vienlaicīgi saglabājot visaugstāko servisa kvalitāti,” norāda M. Vikula.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    15 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KasparsB
    29.08.2021 11:57

    Nu jā.. nevis Latvijā, bet gan jau vien Rīgā :D

    Kursors.lv
    29.08.2021 12:00
    Reply to  KasparsB

    Ja nekas nav mainījies, Rīga joprojām ir Latvijā.

    Elektriķis
    29.08.2021 12:55

    Rīgā, kur tāpat var aiziet ar kājām uz tuvējo veikalu. Laukos ir “autoveikals”, reizi nedēļā :)
    Saprotu ka šie stieps mantas no tuvējo veikalu noliktavām. “Preses relīze”, kā jau ierasts, ir būvēta uz vispārīgām frāzēm par “gaišo nākotni”, nepasakot būtību.

    Kursors.lv
    29.08.2021 13:05
    Reply to  Elektriķis

    Klau, cik var čīkstēt? Relīze paveic savu galveno funkciju – informē par faktu, ka arī Latvijā būs pieejams šāds “veikals”.

    Elektriķis
    29.08.2021 13:23

    Čīkstēšana ir par sava un citu laika tērēšanu ar tukšrakstīšanu. Saprotu ka Kursoram nav tiesību rediģēt šīs “Preses relīzes”, bet ziņa varēja saturēt arī jēdzīgu informāciju, piemēram, kā šis pakalpojums darbosies. Izlasot šo garo penteri, nav īsti skaidrs, vai viņiem būs savas noliktavas, vai viņi izmatos esošo veikalu noliktavas.

    Kursors.lv
    29.08.2021 13:24
    Reply to  Elektriķis

    Ko nozīmē “nav tiesību rediģēt preses relīzes”? Kuram citam, ja ne mums, ir tiesības pilnībā noteikt, kāds saturs te tiek publicēts.

    Kad šie “veikali” tiks palaisti, tad arī būs vairāk informācijas.

    Elektriķis
    29.08.2021 13:32

    Pieņemu tieši Kursors izvēlās, kuru “Preses relīzi” publicēt, bet vai jums ir tiesības izmest no tās kādu lieku rindkopu?

    Kursors.lv
    29.08.2021 13:36
    Reply to  Elektriķis

    Kāpēc ne? Mēs diezgan bieži izvācam no relīzēm visādas glupības no sērijas “pasaulē vadošais”, “pirmo reizi pasaulē” utt. :)

    Čiekurs
    29.08.2021 13:58

    Aizmirsi pieminēt klasisko “Vadošais mobilo sakaru operators Latvijā Tele2…”

    KasparsB
    29.08.2021 17:28

    Es domāju, ka domu saprati.

    geksis
    29.08.2021 12:52

    gribētu zināt, kā viņi taisās piegādāt preci 15-25 minūšu laikā piemēram uz Zilup, Kolku Valku, Rucavu vai jebkuru vietu kas ir tālāk par 5 km no noliktavas.

    Elektriķis
    29.08.2021 14:03
    Reply to  geksis

    Tāpat kā vakariņas no vietējā Zilupes restorāna :)
    Protams ka tikai Rīgā, jo tur varbūt ko var nopelnīt.

    Krotow
    29.08.2021 14:33
    Reply to  geksis

    Izšaus no lielgabala. Un cerēs ka trāpīs pareizajā adresē +/- kilometra rādiusā.

    Rudolfs
    30.08.2021 08:18
    Reply to  geksis

    Ārpus Rīgas loģiski šis pasākums nestrādās, bet par Rīgā esmu diezgan skeptisks par tām minūtēm. Tik daudz laika vajadzēs vismaz lai nokomplektētu to pasūtījumu. Piegāde jau arī pēc tam vēl prasīs vismaz tikpat.

    noderīgais orākuls
    30.08.2021 09:02

    Mēs skaidri redzam, ka cilvēki vēlas ātrāk saņemt arvien vairāk preču.

    Reklāma