Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia jaunās RTX 4000 videokartes varētu tikt izziņotas tuvākajās nedēļās

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Nvidia gatavojas GeForce RTX 4000 sērijas pirmās videokartes izziņot jau jūlija vidū. Iepriekš tika lēsts, ka Nvidia jaunās videokartes varētu izziņot septembrī vai oktobrī. Vēl pavisam nesen videokartes vispār nebija iespējams iegādāties, pēcāk tās maksāja nesamērīgi dārgi, bet tikai šobrīd cenas sāk slīdēt uz leju.

    Lieliem priekiem gan te nav vietas, jo Nvidia tomēr ir uzņēmums, kas tiecas aplaimot nevis pircēju, bet uzņēmuma īpašniekus. Jau iepriekš Nvidia visādi izgrozījās, lai tikai pelnītu vairāk. Nekādas zemās cenas no Nvidia RTX 4000 sērijas gaidīt nevajadzētu.

    Reklāma

    Protams, pirmā videokarte būs Nvidia GeForce RTX 4090, ja tā sekos šobrīd pieņemtajam videokaršu modeļu numerācijas modelim. Pēcāk sekotu GeForce RTX 4080, tad GeForce RTX 4060 un GeForce RTX 4070, bet vēl pēcāk nāktu GeForce RTX 4090 Ti un citas Ti videokaršu versijas.

    Baumas arī norāda, ka GeForce RTX 4090 varētu saņemt 16 128 CUDA kodolus un 24 GB GDDR6X atmiņu ar 21 Gb/s datu caurlaidību. Iespējams, GeForce RTX 4090 varētu pieprasīt pat 450 W.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma