Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia saņem niecīgu sodu par videokaršu pārdošanu kriptovalūtu racējiem

    Jaunākie raksti

    Nvidia nekad nav speciāli lielījusies ar kriptovalūtu racējiem pārdoto videokaršu peļņu, jo tādā veidā tiks vēl vairāk saniknoti spēļu entuziasti, kā arī kriptovalūtu tirgus un attiecīgi pieprasījums pēc Nvidia videokartēm ir svārstīgs.

    Nvidia dancis ar kriptovalūtu racējiem sākās ap 2017. gadu. Jau 2018. gadā peļņa no pārdotajām videokartēm uzskrēja debesīs, bet uzņēmums tā arī nevēlējās finanšu rādītājos izdalīt peļņu no spēļu entuziastu pirkumiem un peļņu no kriptovalūtu racējiem piegādātajām videokartēm.

    Reklāma

    Protams, šādu gājienu Nvidia varēja piedot pirmajos gados, bet jau 2020. gadā videokaršu trūkums tirgū noveda pie pavisam cita skata uz dzīvi. Tikai šobrīd ļoti palēnām atsevišķas Nvidia un AMD videokartes sāk kļūt pieejamas par kaut cik saprātīgu cenu.

    Nvidia izvēlējusies slēpt šo ar kriptovalūtu saistīto peļņas attiecību pret spēļu entuziastu tirgu, kas arī licis ASV Vērtspapīru un biržu komisijai (US Security Exchange Commission) uzlikt Nvidia sodu par šādu pārkāpumu. Sods gan ir niecīgs un Nvidia pat to savos finanšu datos nepamanīs.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elvis
    10.05.2022 13:20

    Kāda jēga no šīs ziņas, ja pat nav pieminēts cik ir sods?

    Basics
    10.05.2022 13:28
    Reply to  Elvis

    Ir – niecīgs!

    Elvis
    10.05.2022 13:50
    Reply to  Basics

    :D

    REALAIS
    10.05.2022 13:55
    Reply to  Elvis

    Nav jēga pieminēt 5 miljonus :D

    Reklāma