Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercedes publicē aptumšotus attēlus ar G-klasei līdzīgu kupeju

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Mercedes sadarbojies ar mūziķi will.i.am, lai radītu jauna modeļa dizainu. Autoražotājs publicējis aptumšotus attēlus, kas ļauj noprast, ka dizaina veidošanas procesā iedvesma meklēta G-klases modelī, taču kopējais siluets atgādina kupejai līdzīgu virsbūvi.

    Lai arī mašīna nav oficiāli izrādīta, jau pēc skicēm varam noprast, ka šis auto nelīdzinās nekam, kas līdz šim pieejams Mercedes modeļu klāstā. Mūziķa mājaslapā publicētais ieraksts liek noprast, ka mašīna oficiāli tiks parādīta 5. maijā. Pagaidām redzamais gan daudzus samulsinājis.

    Reklāma

    Mašīnas lukturi, radiatora reste un priekšdaļa kā tāda liek domāt, ka dizains pārzīmēts no G-klases, savukārt aptumšotās sānu bildes norāda uz relatīvi zemu, kupejai līdzīgu slīpo jumta līniju. Zema un slīpa jumta līnija nav vārdi, kas parasti tiek izmantoti, lai aprakstītu G-klasi. Varam noprast, ka gaidāmo mašīnu iedvesmojusi G-klase, taču tā nav balstīta šajā modelī. Ko Mercedes un viņu sporta divīzija AMG iecerējuši, ieraudzīsim 5. maijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    05.05.2022 12:19

    Jaunais GLC?

    Reklāma