Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen publicē elektriska pikapa attēlus, kas veidots uz agrīna “ID.Buzz” dizaina bāzes

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Volkswagen ļoti cerīgi raugās uz sava elektriskā “ID.Buzz” modeļa nākotnes perspektīvām – gada laikā Volkswagen plāno pārdot ap 120 tūkstošiem eksemplāru. Šādu mērķi izvirzījis uzņēmuma vadītājs Ralfs Brandsteters, savukārt par lielāko tirgu jākļūst Ziemeļamerikai.

    Volkswagen šo modeli grasās piedāvāt dažādās versijās – ar piecām un septiņām sēdvietām, tāpat tiek gatavota kravas versija un arī pilnīgi autonomi braucošs “ID.Buzz”. Volkswagen koncerna dizaina vadītājs Klauss Cikiora (Klaus Zyciora) publicējis sākotnējos attēlus ar “ID.Buzz” pikapa versiju. Viņš to saucis par līdz šim neredzētu modeļa versiju.

    Šo attēlu viņš publicēja savā Instagram kontā, savukārt Volkswagen Twitter konts to publicēja, atzīmējot Pasaules dizaina dienu. Šis koncepts veidots, balstoties uz vienu no agrīnajām “ID.Buzz” dizaina versijām, līdz ar to noprotams, ka arī šis bijis viens no virzieniem, kurā strādājis Volkswagen. Dizaineris uzdod jautājumu – vai mums to vajadzētu nogādāt nākamajā līmenī?

    Ja atsaucība būs gana liela, iespējams šāds auto kādu dienu tiešām parādīsies uz ceļiem, taču tas nebūs darbam domāts pikaps – tas paredzēts atpūtai un dzīves baudīšanai. Volkswagen koncerns jebkurā gadījumā strādā pie elektriska pikapa – nupat paziņots, ka sadarbība a Ford plānots radīt elektrisku Amarok pikapu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    02.05.2022 08:54

    VW Transporter pickup ideoloģiskais mantinieks, tik nez vai šim varēs kastē iekraut kubu ar dīzeli! :D

    Reklāma