Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft uzstādījis Windows 11 uz 190 tūkstošiem uzņēmuma datoru

    Jaunākie raksti

    Jaunākā Microsoft operētājsistēma Windows 11 tika prezentēta pagājušajā gadā, un šajā laikā pats uzņēmums ir spējis to atjaunot un uzstādīt 190 tūkstošiem datoru.

    Microsoft publicējis oficiālu informāciju, kurā stāsta par pāreju uz Windows 11. Viena no svarīgākajām lietām ir tā, ka operētājsistēmas uzstādīšana norit vienmērīgāk un stabilāk, salīdzinot ar iepriekšējām reizēm. Tas pateicoties tam, ka uzņēmums ņēmis vērā iepriekšējo pieredzi, kā arī tam, ka izmantotās papildu programmas labi sadarbojas ar Windows 11 un nav nepieciešama pārāk liela brīvā atmiņa. 190 tūkstošu datoru atjaunošana aizņēma piecas nedēļas.

    Reklāma

    Daļa uzņēmuma darbinieku datoru tomēr turpina strādāt ar Windows 10, jo jaunāko operētājsistēmu nav iespējams uzstādīt tehniskās specifikācijas dēļ, kas Windows 11, protams, ir augstāka un ar savu specifiku. Tiesa, Microsoft nepubliskoja informāciju, cik tieši datoru vēl darbosies ar iepriekšējo versiju. Operētājsistēmas atjaunošanai tiek izmantota speciāli paredzēta programma Windows Update for Business deployment service. Tā ļauj pārvaldīt Windows 11 atjaunošanu, kā arī veikt dažādus izņēmumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma