Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple no App Store dzēsīs sen neatjaunotas lietotnes

    Jaunākie raksti

    Apple nesen izsūtījusi informāciju lietotņu veidotājiem, ka sen neatjaunotas lietotnes tiks izņemtas no uzņēmuma lietotņu veikala App Store. Tas izsaucis pietiekami lielu neapmierinātību, kā nevajadzīga prasība no uzņēmuma.

    Uzreiz jāpiebilst, ka iepriekš lejupielādētās versijas telefonā joprojām darbosies, bet tās nebūs iespējams iegūt no jauna. Acīmredzot, šī ir daļa Apple plāna, kā uzlabot App Store darbību un kvalitāti. Uzņēmums ir nosūtījis paziņojumu daļai izstrādātāju, ka to lietotnes nav saņēmušas atjauninājumus ļoti ilgu laiku, un ja tie netiks veikti, tad 30 dienu laikā tās tiks izņemtas no App Store.

    Apple uzsver, ka daļa veco lietotņu vairs neatbilst jaunajām vadlīnijām, kā arī tās nedarbojas tā, kā to šobrīd vēlas un saredz uzņēmums. Principā Apple sekošanu vadlīnijām uztver caur to, ka izstrādātājs regulāri atjauno savu lietotni. Īpašu kritiku par šo pauduši mobilo spēļu izstrādātāji, kas norāda, ka spēle pati par sevi jau izlaišanas brīdī ir gatavs produkts, kuram ne vienmēr nepieciešams kaut ko atjaunot. Un tagad šīs mobilās spēles būs vienas no pirmajām cietējām, kas varētu tikt izņemtas no App Store. Kā piemērs minēts tas, ka daļa videospēļu klasiskajām platformām ir pieejamas vēl no tūkstošgades sākuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Slapjais Bebrs
    27.04.2022 11:36

    Tātad, ja tiek izveidota aplikācija , kurai nav bagu un tai nav nepieciešami atjauninājumi – tas ir slikti?

    digitalk
    27.04.2022 14:46
    Reply to  Slapjais Bebrs

    protams, paskaties uz tikko izreklamēto Latvijas Radio appu — minimālā pieprasītā iOS versija ir 15.2(?!). tev nebūs uz veciem aparātiem radio klausīties! (c) āboļnoteikumi

    Usinss
    28.04.2022 08:11

    Interesanti. Diez kādi atjauninājumi nepieciešami zinātniskajam kalkulatoram, kurš izlaists pirms 8-10 gadiem? Pirmajos 3 gados izķēra visas kļūdas, Tagad ko, apdeitot skinus?

    Kursors.lv
    28.04.2022 08:43
    Reply to  Usinss

    Jā, un pievienot arī citus in app purchases. Kaut kādus aprēķinus piedāvāt par maksu. Varbūt tumšu dizainu. Storijus? :D

    KKTK
    28.04.2022 08:47
    Reply to  Usinss

    Aprēķinātajam rezultātam pievienot reakciju emoji un nošārēt!

    Reklāma