Web Analytics
More
    Reklāma

    Ziņots, ka Krievijā nevar norēķināties par pirkumiem “App Store” un “iTunes”

    Jaunākie raksti

    Jau rakstījām, ka sakarā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā “Apple” 1. martā pārtrauca savu produktu tirdzniecību šajā valstī. Tas notika pēc tam, kad uzņēmums tur apturēja norēķinus ar “Apple Pay”. Iespējams, ka “Apple” turpina savu ierobežojumu kampaņu, jo saņemtas ziņas, ka Krievijā vairs nevar veikt pirkumus “App Store” un “iTunes Store”.

    Avots “Phones.ru” ziņo, ka “Apple” ierīču lietotāji Krievijā vairs nevar norēķināties “iTunes Store” un “App Store”. Tas nozīmē, ka nav iespējams samaksāt gan par lietotnēm, gan “Apple” pakalpojumiem un citiem digitālajiem pirkumiem. Saskaņā ar šo vietni – lietotāji nevar pievienot līdzekļus saviem ‌”App Store‌” vai “iTunes” kontiem, izmantojot kartes, ko izdevušas Krievijas bankas, tostarp “Alfa-Bank”, “Sber” un “Tinkoff”. Citos apstākļos izeja būtu iegādāties “Apple” dāvanu kartes un šādā veidā norēķināties, bet tiek ziņots, ka arī šis variants šobrīd nestrādā.

    Reklāma

    Pagaidām nav skaidrs, vai šī problēma ir “Apple”, Krievijas banku vai Krievijas valdības rīcības rezultāts. Taču, ja informācija ir patiesa, izskatās, ka lietotājiem šajā valstī pašreiz nav iespēju veikt pirkumus ‌”App Store‌” vai “iTunes Store”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    12.03.2022 00:29

    Loti labi. Lai dzivo ta padomijaa. Putotaa galva tachu grib atpakalj padomiju.

    Shegijs
    16.03.2022 15:36

    Vakar kā reiz skatījos Wylsacom, ir viņiem tur opcija ka maksa par pakalpojumu iet klāt pie mobilā operatora rēķina. Latvijā ja nemaldos šī opcija arī Tele2 pastāv.

    Reklāma