Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Sony plāno iekļaut reklāmas PlayStation videospēlēs

    Jaunākie raksti

    Neilgi pēc tam, kad Microsoft paziņoja par saviem plāniem iekļaut reklāmas Xbox bezmaksas spēlēs, par līdzīgiem plāniem ziņo arī Sony savai PlayStation konsolei.

    Ar šādu soli Sony vēlas motivēt spēļu izstrādātājus veidot vairāk bezmaksas videospēles, jo koronavīrusa pandēmijas laikā šis tirgus ir pamatīgi audzis un joprojām ir ļoti piesātināts. Līdzīgi Microsoft plāniem, Sony šīs reklāmas saredz kā daļu no reālas spēles, kas netraucētu to baudīt. Piemēram, kādi speciāli plakāti, kas saistīti ar pašu spēles sižetu. Tāpat uzņēmuma plānos ir atalgot lietotāju par reklāmas apskatīšanos, piemēram, kādu īpašu lietu saņemšana par šo soli. Tas īpaši izplatīts dažādās šaušanas spēlēs, kur pieejami speciāli dizaini ieročiem.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka Sony pie reklāmu publicēšanas spēlēs strādā jau pusotru gadu, paredzot, ka tā reāli varētu sākt darboties šajā gadā. Tikai sākumā būtu jātiek, piemēram, pie Sony PlayStation 5 konsoles, kuru Latvijā par normālu tirgus cenu ir pietiekami grūti iegādāties. Arī Microsoft laika grafiks ir līdzīgs Sony plāniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    23.04.2022 12:10

    Pirmā reize, kad reklāmas netraucē un šis nesatrauc, jo visas spēlējamās xbox spēles ir jāpērk. Neesmu neko bezmaksas spēlēs redzējis spēlējamu.

    REALAIS
    23.04.2022 14:30

    Jā, Latvija nav Sony prioritātē, lai piegādātu konsoles. Sūta 99% tikai uz lielajām valstīm.

    Krotow
    25.04.2022 08:30

    Konsoļu publika tiek vēl vairāk apstulbināta. Ar ko arī apsveicu.

    Reklāma