Web Analytics
More
    Reklāma

    Krievijas advokātu birojs plāno iesūdzēt “Apple” tiesā par “Apple Pay” atcelšanu

    Jaunākie raksti

    Februāra beigās jau ziņojām, ka uzlikto sankciju rezultātā, ko Krievija izpelnījusies par iebrukumu Ukrainā, daļa valsts iedzīvotāju vairs nevar veikt norēķinus, izmantojot “Apple Pay” un “Google Pay” maksājumu iespējas. Šajā sakarā Krievijas advokātu birojs “Chernyshov, Lukoyanov and Partners” paziņojis, ka iedzīvotāju vārdā iesniegs prasību tiesā, apgalvojot, ka “Apple Pay” slēgšana Krievijā radījusi “tīšu morālu kaitējumu”.

    Uzlikto sankciju rezultātā Krievijas banku lietotāji jau kopš februāra beigām nevar izmantot “Apple Pay”. Pēc tam gan “Apple” mēģināja šo situāciju risināt, piedāvājot norēķināties ar dāvanu kartēm. Tomēr šā vai tā Krievijas advokātu birojs vēlas iesūdzēt “Apple” tiesā par nodarīto kaitējumu un neērtību radīšanu, atceļot “Apple Pay” pakalpojumu. Pagaidām gan nav īsti skaidrs, vai “Apple” iesūdzēšana nav kārtējie tukšie vārdi no Krievijas puses.

    “Chernyshov, Lukoyanov and Partners” vecākais partneris Konstantīns Lukojanovs ziņu aģentūrai TASS norādījis, ka “Apple” iesūdzēšana tiesā balstās uz to, ka Krievijas iedzīvotāju tiesības ir tikušas pārkāptas, uzņēmumam pieņemot “vienpusēju un nepamatotu” lēmumu par “Apple Pay” slēgšanu. Lukojanovs uzsver, ka šāds “Apple” solis esot jāuztver kā “tīšs morāls kaitējums” krieviem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    22.04.2022 13:21

    Nu tad, lai krievs izvac karaspeku no Ukrainas, atjauno to, kas tika iznicinats, tad jau ari Apple Pay, Google Pay utt., tiks atgriezsts pakapeniski. Kars vai tad nekaite Ukrainu tautai? Lai krievs dzivo sava padomija un liek citas valstis miera. Kurs normali domajosais velas pievienoties krievijai?

    Krotow
    22.04.2022 13:38

    “Apple Pay” slēgšana Krievijā radījusi “tīšu morālu kaitējumu”. Taču tūkstošiem ievainoto un bojāgajušo, sūtot Krievijas armiju iekarot citas valstis, balstoties uz iemesliem, kas var interesēt vienīgi psihiatrus, ir labi un pareizi. Lai gan tas ka puiši pīārējas Kremlim un vietējai propagandai, ir acīmredzami. Apple juristi par šo pie kafijas visticamāk kārtīgi izsmējās.

    grh
    22.04.2022 21:26

    Apple ir tiesības visiem nacistiem un fašistiem liegt piekļuvi saviem pakalpojumiem. Mordorai būtu jāsasprot, ka cīņa pret nacismu ir ļoti svarīga.

    Jurgens
    23.04.2022 20:44

    Adresātus sajaukuši tie advokāti. Lai iet un apelē pie Huilo.

    Reklāma