Web Analytics
More
    Reklāma

    Atzīmējot Zemes dienu, “Apple” no katra pirkuma 1 dolāru ziedos Pasaules dabas fondam

    Jaunākie raksti

    22. aprīlī visā pasaulē tradicionāli atzīmē Zemes dienu. Tās ietvaros ik gadu arvien lielāku pienesumu klimata un dzīvotnes saglabāšanai sniedz arī lielie tehnoloģiju uzņēmumi. Piemēram, “Apple” nupat izziņojis akciju, kuras ietvaros no 14. līdz 22. aprīlim par katru ar “Apple Pay” veiktu pirkumu uzņēmums ziedos 1 USD Pasaules Dabas Fondam.

    Lai piedalītos akcijā, pircējam šajā laika posmā jāveic pirkums kādā no “Apple” veikaliem, “App Store” vai Apple.com tīmekļa vietnē, izmantojot “Apple Pay” norēķinu risinājumu. Līdzīgu Zemes dienai veltītu akciju “Apple” rīkoja arī pērn, kad 1 USD par katru pirkumu novirzīja bezpeļņas organizācijai “Conservation International“, kuras mērķis ir dabas aizsardzība.

    “Apple” jau vairākkārt ir sadarbojies ar Pasaules Dabas fondu. Pirmais kopprojekts tika realizēts 2015. gadā, kad kompānija uzņēmās pārvaldīt vienu miljonu hektāru meža Ķīnā. Savukārt gadu vēlāk uzņēmums “App Store” akcijas ietvaros savāca vairāk nekā astoņus miljonus dolāru un ziedoja tos šim fondam. Līdzīgas akcijas notikušas arī citus iepriekšējos gadus.

    Jāpiezīmē, ka arī kompānija “Amazon” nākusi klajā ar Zemes dienai veltītu akciju, kuras ietvaros lietotājs, pasakot “Amazon Alexa” virtuālajam asistentam: “Alexa, grow a tree.”, automātiski noziedos 1 USD vides labdarības organizācijai “One Tree Planted”, kas iestādīs vienu koku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma