Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” beidzot ļaus novērtēt ziņas ar emocijikonām un drīzumā sniegs vēl citus labumus

    Jaunākie raksti

    Pietiekoši daudz esam rakstījuši par “WhatsApp” gaidāmajiem jaunumiem un beidzot daļa no tiem drīzumā būs klāt. Uzņēmums paziņojis, ka “tuvāko nedēļu laikā” ieviesīs tādas funkcijas kā ziņu novērtēšana ar emocijikonām, satura kontroles iespējas, kā arī būs iespējams koplietot līdz 2GB lielus failus.

    Viena no patīkamākajām izmaiņām droši vien būs iespēja ziņām pievienot emocijikonas. Pagaidām izskatās, ka “WhatsApp” piedāvās izvēlēties kādu no 15 variantiem. Jāsaka gan, ka šajā ziņā uzņēmums ir nedaudz nokavējis, jo, piemēram, “Facebook Messenger” ziņu novērtēšanu jau piedāvā kādu laiku.

    Reklāma

    Grupu čatos aktuālāka varētu būt iespēja saimniekiem jeb administratoriem dzēst ziņas, kas, viņuprāt, nav piemērotas, ir aizvainojošas, satur dezinformāciju. Protams, funkcijas lietderīgums gan šoreiz vairāk atkarīgs no administratora godaprāta un vērības.

    Tāpat noderīga iespēja, ko arī jau piedāvā, piemēram, “Telegram”, ir maksimālais failu lielums, ko var koplietot lietotnē. Pašreiz “WhatsApp” tie ir nieka 100 MB, taču drīzumā lietotājiem būs iespēja izvērsties plašāk un nosūtīt līdz 2GB lielus failus, kas lielā daļā gadījumu atbrīvos no tādām klapatām kā failu saspiešana vai citāda rediģēšana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma