Web Analytics
More
    Reklāma

    Ik dienu “WhatsApp” tiek nosūtīti 7 miljardi balss ziņu

    Jaunākie raksti

    Balss ziņu sūtīšana kļūst arvien populārāka. Un, kāpēc ne? Tādā veidā vari izteiksmīgāk, dabiskāk, ar emocijām un ātrāk pateikt savu sakāmo, salīdzinot ar teksta ziņām. To arī uzsvērusi “Meta”, kas aprēķinusi, ka ik dienu “WhatsApp” tiek nosūtīti 7 miljardi balss ziņu. Savukārt kopumā katru dienu caur šo saziņas servisu tiek piegādāti vairāk nekā 100 miljardi ziņojumu.

    “WhatsApp”, kura lietotāju skaits nu jau pārsniedzis divus miljardus, ievērojis šo tendenci arvien biežāk komunicēt, izmantojot balss ziņas. Tāpēc pēdējā laikā piedāvā dažādas jaunas funkcijas, kā uzlabot lietotāja pieredzi, kas saistīta ar balss ziņu ierakstīšanu, nosūtīšanu un klausīšanos.

    Reklāma

    Daļa no šīm iespējām jau sasniegusi lietotājus, citas vēl ir tikai ceļā. Piemēram, lietotājam ir iespēja apturēt balss ziņas ierakstīšanu un pabeigt to vēlāk. Tāpat šīs ziņas var noklausīties pirms nosūtīšanas. Savukārt balss ziņas saņēmājam ir iespēja to noklausīties, arī aizverot čatu. Līdzīgi kā ar ierakstīšanu, arī klausīšanās laikā vari ziņu nopauzēt un sev ērtā laikā atkal klausīties no tās vietas, kur paliki. Dažiem interesanta varētu būt arī vizuāla balss ziņas reprezentācija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma