Web Analytics
More
    Reklāma

    iMovie lietotne ļaus no pieejamajiem video automātiski izveidot filmu

    Jaunākie raksti

    Apple atjaunojis savu video apstrādes lietotni iMovie, kas tagad iPhone un iPad lietotājiem palīdzēs automātiski izveidot filmu no pieejamajiem video.

    Parasti, uzsākot lietot iMovie lietotni, ir jāsāk darboties ar pavisam tukšu projektu, kas cilvēkiem bez pieredzes video apstrādē var sagādāt grūtības, kā arī aizņemt lielu laika patēriņu, lai kaut ko apgūtu. Protams, bez tā neko dzīvē vispār nevar izdarīt, bet tomēr iMovie jaunākā versija sniegs iespēju izveidot automātisko filmu no pieejamajiem video. Angliski to sauks par Magic Movie iespēju. Darbības princips ir diezgan vienkāršs, jo izvēloties šo režīmu, būs jāatzīmē vēlamie video, un lietotne veiks automātisko dialogu, seju, darbību un citu lietu analīzi, lai tos visu savienotu kopā kaut kādā stāstā.

    Tiks izveidotas automātiskas pārejas, kā arī varēs pieskaņot mūziku un tekstus. Protams, pēc tam izveidoto filmu būs iespējams rediģēt, piemēram, izgriezt kādu daļu no video. Šis vienkārši ir veids un palīdzība no lietotnes, lai izveidotu kādu gatavu materiālu, nevis to visu savienot kopā pašam. Apple pagaidām piedāvās 20 dažādus Magic Movies stilus, lai visas sagataves neizskatās un neizklausās vienādi.

    Papildu Magic Movie iespējai, parādījusies jauna storyboards funkcionalitāte, kas būs vairāk paredzēta, lai veidotu filmu treilerus, sociālo tīklu video, izglītojošu saturu un produktu apskatus. Arī šeit darbība ir līdzīga, kur ir izveidota sagatave un lietotājs katrā no dotajām pozīcijām varēs pievienot atbilstošo video. Pēc tam visu būs iespējams rediģēt. Lai saņemtu jaunākās iMovies iespējas, iPhone un iPadOS operētājsistēmām jāatbalsta vismaz 15.2 versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma