Web Analytics
More
    Reklāma

    Polijā drīzumā durvis vērs “Apple” muzejs, kas ļaus apskatīt pilnīgi visas zīmola ierīces

    Jaunākie raksti

    Nesen jau rakstījām par interesantu tiešsaistes muzeju, kas ļauj iepazīt un atsaukt atmiņā no ikdienas izzūdošu ierīču skaņu. Redzeslokā tagad nonācis vēl kāds unikāls muzejs, kas atrodas Polijā un savas durvis oficiāli vērs šī mēneša vidū. Tas ir “Apple” muzejs, kurā viss no A līdz Z būs par un ap šī zīmola attīstību un ierīcēm. Šis noteikti būs absolūts must have apskates objekts ikvienam “Apple” fanam. Muzejā varēs iepazīties gan ar “Apple” kompānijas vēsturi, gan aplūkot pilnīgi visas šī zīmola izlaistās iekārtas.

    Muzejs ir savācis kopumā vairāk nekā 1600 “Apple” ierīču lielu kolekciju. To visu gan nevarēs apskatīt uzreiz, ekspozīcija ik pa laikam mainīsies. Saskaņā ar muzeja pārstāvju teikto – kā pirmās tiks atrādītas tādas iekārtas kā “Apple 1”, “Macintosh” 128K, 20. jubilejas “Macintosh” un “iMac G3”.

    Eksponāti demonstrēs “Apple” zīmola un ierīču attīstību gadu gaitā sākot no paša pirmā uzņēmuma radītā datora līdz pat svaigi prezentētām iekārtām. Visas kopā tās parādīs, cik bagātīga bijusi “Apple” inovatīvo produktu vēsture un kā tā mainījusies līdzi laikam un lietotāju vajadzībām.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma