Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercedes apstiprina, ka EQXX koncepta tehnoloģijas nonāks sērijveida ražošanā

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Mercedes gada sākumā prezentēja superefektīva elektroauto konceptu EQXX – ražotājs solīja 1000 kilometrus ar vienu uzlādi, kā arī īpaši zemu gaisa pretestību un augstu efektivitāti. Mercedes pārstāvis apstiprinājis, ka šajā mašīnā nodemonstrētās tehnoloģijas, kā arī jaunie ražošanas un izstrādes procesi tiks ieviesti Mercedes sērijveida modeļos.

    “EQXX ir izstrādes un attīstības modelis, kas domāts, lai paplašinātu robežas un veicinātu attīstību nākotnes sērijveida modeļiem. Tas ir kā rasējums tam, kas nonāks sērijveida ražošanā. Daudzas inovācijas un tehnoloģijas no šī modeļa programmas jau drīz nonāks sērijveida ražošanā,” norāda autoražotāja pārstāvis.

    Markuss Šēfers, kurš ir Mercedes galvenais cilvēks tehniskajos jautājumos, oficiālās prezentācijas laikā janvārī norādīja, ka EQXX ir strādājošs un braucošs auto. Tagad Šēfers uzsvēris, ka ļoti daudzas šajā mašīnā izmantotās tehnoloģijas ir nonākušas ļoti tuvu tam, lai pārietu sērijveida ražošanā. “Varam paraudzīties uz mašīnas formu un veidolu. Esam ļoti tuvu sērijveida mašīnai 2024. gadā, kas būs aprīkota ar visu nepieciešamo, lai to padarītu par vienu no efektīvakajām mašīnām, kāda eksistē,” stāsta Šēfers.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma