Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Build izstrādātāju konference atkal notiks attālināti maija beigās

    Jaunākie raksti

    Microsoft paziņojis šī gada izstrādātāju konferences laiku un norises vietu, kas notiks no 24. līdz 26. maijam un kārtējo reizi attālināti.

    Kopš pandēmijas sākuma 2020. gada sākumā Microsoft nav rīkojis klātienes pasākumus, un arī uzlabojoties vīrusa izplatības situācijai pasaulē, netiks mainīts ierastais koncepts. Microsoft Build konference ir paredzēta izstrādātājiem, inženieriem un citiem IT jomas profesionāļiem. Šajā reizē tā koncentrēsies uz specifiskiem pasaules tirgiem paredzētiem risinājumiem un produktiem. Konferencē īpaši izcels Francijai, Vācijai, Japānai, Latīņamerikai un Lielbritānijai paredzētus produktus.

    Reklāma

    Iepriekš šajās konferencēs ticis runāts gan par uzlabojumiem Microsoft Teams videokonferenču rīkā, gan Windows operētājsistēmas attīstībā. Kā ierasts šo trīs dienu laikā notiks dažādas prezentācijas, darba grupas un iespēja iegūt jaunus kontaktus ar citiem nozares pārstāvjiem. Reģistrācija tiks atvērta aprīļa beigās, un tā ir bez maksas, nevis kā Apple, kur dalība viņu rīkotajā izstrādātāju konferencē maksā vairāk nekā 1000 dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma