Web Analytics
More
    Reklāma

    “LG” savos biznesa attīstības mērķos iekļāvis blokķēdi un kriptovalūtas

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju gigants “LG Electronics” oficiāli atsvaidzinājis savus biznesa attīstības mērķus, iekļaujot tajos kriptovalūtu un blokķēdē balstītu programmatūru, ko kompānija nodefinējusi par jaunām uzņēmējdarbības jomām.

    Par šiem plāniem “LG” diskutēja nesenajā sapulcē, kurā nolēma par diviem ar kriptovalūtu saistītiem mērķiem. Pirmais – blokķēdē balstītas programmatūras izstrāde un pārdošana. otrs – kriptovalūtu tirdzniecība, kas liek domāt, ka “LG” plāno attīstīt kāda veida formas kriptovalūtu apmaiņas risinājumu. Tiesa, uz jautājumu par to, vai uzņēmums plāno izveidot savu biržu vai platformu, “LG” atbildēja, ka nekas vēl neesot izlemts.

    Reklāma

    Tomēr vēl nesen izskanēja baumas par to, ka “LG” plāno izveidot ar kriptovalūtām saistītu tirdzniecības platformu. Par to liecina “Bithumb” izpilddirektora Heo Beika jaunākā apstiprinājums, ka birža sadarbojas ar “lielu uzņēmumu”, lai radītu NFT tirdzniecības platformu. Tāpat uzņēmums iepriekš paziņojis, ka sadarbojas ar blokķēdes tehnoloģiju uzņēmumu “Kakao’s Ground X”, lai ieviestu viedo televizoru līniju. Klīst baumas, ka “LG” darbojas arī dažādos projektos, kas saistīti ar NFT mākslas darbiem.

    Vienlaikus “LG” iesaiste blokķēdes un kriptovalūtu jomā nebūtu nekas īpašs, jo arī citi tehnoloģiju giganti, ieskaitot to pašu “Samsung” pamazām apgūst šīs nozares. Jau esam rakstījuši, ka “Samsung” atvēris savu metaversa veikalu, kā arī savos šī gada televizoros plāno piedāvāt NFT platformu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma