Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī “LG” beidzot pamodies un pārtrauc produktu piegādi uz Krieviju

    Jaunākie raksti

    Pēc pāris dienām apritēs tieši mēnesis kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā. Kopš tā laika liels skaits uzņēmumu, tostarp tehnoloģiju kompāniju pametuši Krieviju, pārtraukuši produktu piegādi, pakalpojumu sniegšanu šajā valstī vai ar dažādiem citiem ierobežojumiem pauduši savu nostāju šajā jautājumā. “Labāk vēlu nekā nekad” – šis teiciens šoreiz būtu attiecināms uz tehnoloģiju gigantu “LG”, kurš pēc četrām nedēļām beidzot attapies un pārtrauc produktu piegādes uz Krieviju.

    “LG” savā paziņojumā norādīja, ka “aptur” visus produktu sūtījumus uz Krieviju. Uzņēmums gan nav pateicis, uz cik ilgu laiku to plāno, taču atzīmēja, ka “vērīgi uzraudzīs” situāciju un attiecīgi rīkosies. Paziņojumā arī uzsvērts, ka “LG” ir “dziļi noraizējies” par ikviena cilvēku labklājību un “apņēmies” sniegt humāno palīdzību Ukrainas iedzīvotājiem.

    Reklāma

    Nav skaidrs, kāpēc uzņēmums tikai tagad nolēma rīkoties, kad karš jau četras nedēļas rit pilnā sparā. Pārējie lielie tehnoloģiju uzņēmumi, piemēram, “Apple“, “Samsung“, “Microsoft” un citi jau kara pirmajās dienās pārtrauca vai ierobežoja savu darbību Krievijā, uz kā fona “LG” neizskatījās visai labi. Taču tagad šim uzņēmumam atstājot Krievijas tirgu, sagaidāms, ka valstij tas būs diezgan liels zaudējums, jo “LG” principā ir līderis elektronikas ražošanā, piedāvājot teju visu sākot no televizoriem līdz gaisa kondicionieriem un ledusskapjiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma