Web Analytics
More
    Reklāma

    Shell Vācijā piedāvā elektroauto abonēšanas servisu

    Jaunākie raksti

    Naftas pārstrādes milzis Shell uzsācis jauna servisa piedāvāšanu Vācijā – par fiksētu mēneša abonēšanas summu iespējams iegūt elektroauto. Piedāvājumā pieejami visdažādākie elektroauto, sākot no mazākiem pilsētas auto kā Renault Zoe vai Fiat 500e, beidzot ar lepnām luksusklases mašīnām kā Porsche Taycan.

    Klients var izvēlēties līguma termiņu un plānoto nobraukumu, pēc tam saņemot savu auto. Ikmēneša maksā ietilpst tādas lietas kā apkopes, riepu maiņas, apdrošināšana, kā arī piekļuve Shell uzlādes punktiem, kam vajadzētu nodrošināt gana ērtu uzlādi vismaz Vācijas teritorijā, tiesa, par uzlādi tik un tā būs jāmaksā. Kas nav mazsvarīgi, nav vairākus tūkstošus liela pirmā iemaksa, bet vienreizējs maksājums 89 eiro apmērā.

    Tiesa, ir arī zināmi ierobežojumi – pakalpojumu šobrīd var saņemt tikai Vācijā dzīvojoši cilvēki, tāpat nepieciešama nesabojāta kredītvēsture, autovadītāja apliecība un personapliecinošs dokuments. Var gadīties, ka savu mašīnu uzreiz nemaz nevar saņemt – piemēram, Tesla modeļus var nākties gaidīt vairākus mēnešus. Shell pagaidām neziņo par plāniem ko līdzīgu ieviest citviet Eiropā.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma