Web Analytics
More
    Reklāma

    Sekojot Apple piemēram, arī Tile ievieš izsekošanas pārbaudi

    Jaunākie raksti

    Kopš Apple paziņojuma par savu izsekošanas piekariņu AirTag pieejamību, ļoti plaši aktualizējās iespēja ar tiem izsekot cilvēkus, ko vēlas novērst uzņēmums. Tā kā šī informācija ir pāršalkusi pasauli, arī konkurentiem nākas strādāt pie līdzīgiem risinājumiem.

    Tile varētu uzskatīt par vienu no pirmajiem un savulaik lielākajiem uzņēmumiem, kuri piedāvāja šādus modernos izsekotājus. Šis zīmols tagad ir papildinājis savu lietotni ar jaunu “Scan and Secure” iespēju, kas ļaus pārbaudīt, vai lietotājam nav pievienots kāds Tile produkts, kas varētu viņu izsekot. Tiesa, šis nebūs tik precīzs paziņojums un pārbaude kā AirTag, jo cilvēkam nāksies doties vismaz 10 minūšu izbraucienā prom no mājas, lai funkcionalitāte spētu veikt pārbaudi. Tā nedarbosies publiskās vietās, jo vienkārši varētu nolasīt citus apkārt esošos Tile produktus.

    Reklāma

    Jaunā funkcionalitāte arī nespēs sniegt precīzu paziņojumu par neidentificēta izsekotāja atrašanās vietu, bet tikai pateikt, ka Tile produkts varētu tikt izmantots izsekošanai. Līdz ar to Apple AirTag ņem virsroku, jo iPhone būs spējīgs paziņot par nezināma piekariņa klātbūtni, kā arī tas automātiski izdos skaņas signālu, ja ilgu laiku būs attālināts no saimnieka. Laikam var piekrist, ka kopumā šī problēma ir pat vairāk aktualizēta no pašiem zīmoliem, un, iespējams, par to nedomājot, vidējais lietotājs pat neuztrauktos. Tomēr ir patīkami, ka uzņēmumi strādā pie dažādiem drošības mēriem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma