Web Analytics
More
    Reklāma

    Hankook izstrādājis “premium” klases elektroauto paredzētas riepas

    Jaunākie raksti

    Riepu ražotājs Hankook paziņojis, ka tas izstrādājis speciāli elektroauto paredzētas riepas, kas īpaši domātas tieši “premium” klases elektriskajām mašīnām. Jaunās “iON” riepas debitēs šogad – Hankook piedāvās šīs modeļu līnijas ziemas un vasaras riepas Eiropā, bet Ziemeļamerikā būs pieejamas arī vissezonas riepas.

    Vasaras riepu piegādes Eiropā sāksies jau maijā, savukārt ziemas riepas ieradīsies ap septembri. Hankook pārstāvji norāda, ka šīs riepas izstrādātas specifiski elektroauto, lai tās tiktu galā ar elektrisko mašīnu svaru. Kā zināms, elektroauto savu bateriju dēļ parasti ir smagāki nekā līdzīga izmēra auto ar iekšdedzes dzinēju.

    Riepu ražotājs lepojas arī ar savu “sound absorber” tehnoloģiju, kas nozīmē, ka šīs riepas vienkārši ir klusākas nekā citas. Hankook uzsver, ka dažādi specifiskie risinājumi riepu izstrādes procesā uzlabo sniedzamību ar vienu uzlādi. Hankook gatavojot vēl citas riepas, kas domātas tieši elektroauto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    19.03.2022 09:32

    Tas, ka riepā ieliek švammi, palīdz tieši Teslai, jo tajā riepu trokšņi ir dominējošie. Gribētos vēl kaut ko, kas pretotos riepu caurduršanai. Citiem ražotājiem ir kaut kādi klājumi, kuri aizklāj mazos caurumiņus.
    Tagad e-auto sāk pazust pat mazie rezerves riteņi. Iedomājos, kas notiks, ja kāds iepūtīs līdzi doto ātrā remonta baloniņu riepā ar švammi.

    Reklāma