Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram Live beidzot ļauj pievienot moderatoru

    Jaunākie raksti

    Labs nāk ar gaidīšanu, un beidzot Instagram Live funkcionalitātē tās veidotājam būs iespējams pievienot moderatoru, kas no malas varēs kontrolēt notiekošo tiešraides video.

    Instagram Live iespēja ir pieejama jau no 2016. gada, un tā ļauj uzsākt video tiešraidi Instagram lietotnē, lai ar tā palīdzību sazinātos ar citiem cilvēkiem un saviem sekotājiem. Tomēr līdz šim nebija iespējams pievienot atsevišķu personu, kas kontrolētu šajā tiešraidē notiekošo. Kā mēs zinām, ka digitālā vide mūsdienās var būt ļoti ļauna, jo tiek rakstīti aizskaroši komentāri un uzdarbojas daudz viltus profilu. Beidzot būs iespējams norādīt cilvēku, kurš to kontrolēs, jo pašam satura veidotājam noteiti būtu grūti darīt vairākas lietas reizē.

    Reklāma

    Pēc jaunākā Instagram lietotnes atjauninājuma, Live video uzsācējam būs iespējams pievienot jebkuru personu kā moderatoru. Tiešraides laikā viņš varēs ziņot par neatbilstošiem komentāriem, atslēgt dalībniekus, kā arī atslēgt komentārus, lai tos nevar redzēt. Moderatoru varēs pievienot no uzsāktās Live pārraides pie uzstādījumiem. Kopumā tā darbosies līdzīgi Facebook Live iespējai. Tas uzlabos drošību gan pašiem satura veidotājiem, gan Instagram lietotājiem. Moderatora izmantošanu jau kādu laiku piedāvā YouTube, Twitch un arī pats Facebook, kas ir lielākais pārsteigums, kāpēc tas ir kavējies Instagram lietošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma