Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” uz laiku aizliedz jaunu video radīšanu un tiešraides Krievijā

    Jaunākie raksti

    Video kopīgošanas serviss “TikTok” nācis klajā ar paziņojumu, ka ierobežo pakalpojuma izmantošanu Krievijā. Reaģējot uz Krievijas jauno “viltus ziņu” likumu, “TikTok” apturējis tiešraides straumēšanu un jauna satura radīšanu. Tikmēr ziņapmaiņas iespējas lietotnē netikšot ietekmētas.

    “Viltus ziņu” likums, ko pagājušajā nedēļā parakstīja Krievijas prezidents Vladimirs Putins, paredz līdz 15 gadiem ilgu cietumsodu vai līdz 1,5 miljoniem rubļu (ap 14 000 USD) lielu naudassodu ikvienam, kurš publicē saturu, kas saistīts ar Krievijas iebrukumu Ukrainā un ir pretrunā ar Kremļa uzskatiem. Kremlis savu darbību Ukrainā raksturo kā “īpašu militāru operāciju” un “miera uzturēšanas misiju”, tāpēc jebkuri pretēji apraksti var būt bīstami. Plāni klāsies arī tiem, kuri izteiks publisku aicinājumu noteikt sankcijas pret Krieviju.

    Reklāma

    Līdz ar to, ņemot vērā šo “viltus ziņu” likumu, “TikTok” savu lietotāju drošības labad uz laiku apturējis jauna satura publicēšanu. Uzņēmums norāda, ka turpinās izvērtēt situāciju Krievijā, lai saprastu, kad atcelt ierobežojumus, uzsverot, ka lietotāju drošība ir “TikTok” galvenā prioritāte.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    08.03.2022 09:53

    Da beidz, tas sods ar katru brīdi paliek arvien maigāks!
    1,500,000.00 Russian Rubles =

    11,266.016 US Dollars

    Bez stresa lokālie protestētāji Krievijā! Cietumā būs vieglāk tikt pie ēdiena.

    Krotow
    08.03.2022 13:37

    Būs mazāks piesārņojums ar videomēsliem.

    Reklāma