Web Analytics
More
    Reklāma

    Heardle ir spēles Wordle versija, kurā jāatpazīst popmūzikas dziesmas

    Jaunākie raksti

    Pēdējos mēnešos pasauli ir pāršalcis spēles Wordle bums, kurā ir jāuzmin piecu burtu garš vārds angļu valodā. Gan jau visi atceras mūsu pašu Lingo spēli. Šim spēles principam jau ir izveidojušies vairāki atzari, no kuriem viens ir popmūzikas dziesmu minēšana.

    Heardle jau angļu valodā pasaka, ka kaut kas ir saistīts ar klausīšanās iesaistīšanu. Un tā būs īsu dziesmu fragmentu klausīšanās, lai tos atpazītu. Ar katru nākamo soli būs iespējams dzirdēt garāku dziesmas fragmentu, lai to spētu uzminēt. Kopumā būs iespējams piecas reizes kļūdīties jeb uzspiest “Skip” pogu, lai dzirdētu garāku dziesmas fragmentu. Kā norāda Heardle, spēlē būs pieejamas pēdējās desmitgades populārākās popmūzikas dziesmas.

    Reklāma

    Tās tiks ņemtas no Soundcloud servisa. Izmēģinot spēli pirmdienas rītā, 7. martā, nonācu pie ierobežojuma, ka noteiktā dziesma it kā nevar tikt atskaņota manā lokācijā, kas neļāva to spēlēt un izmēģināt. Tāpat ar savu rezultātu varēs dalīties sociālajos tīklos, kas arī tiek atzīts par vienu no Wordle veiksmes stāstiem, ar emocijzīmju palīdzību attēlojot spēles rezultātu.

    Šis noteikti patiks mūzikas mīļiem, kā arī tiem, kuri sevi uzskata par labākiem dziesmu atpazinējiem nekā lietotne Shazam. Atceros, ka vēl pirms vairākiem gadiem līdzīga spēle bija pieejama Facebook sociālajā tīklā, kurā minēšanā varēja sacensties kopā ar draugiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs
    08.03.2022 17:42

    Mēģināju noklausīties tās dziesmas vairākas dienas pēc kārtas, taču neviena no tām nebija pieejama Latvijā. Kāpēc rakstīt par kaut ko, kas šeit nemaz nedarbojas?

    Reklāma