Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford nodala elektroauto un iekšdedzes dzinējus, veidojot atšķirīgus zīmolus

    Jaunākie raksti

    Viens no pasaules autobūves milžiem Ford paziņojis, ka nodalīs elektroauto un mašīnas ar iekšdedzes dzinējiem, katram no piedziņas veidiem radot atsevišķu zīmolu. Ford paziņojumā norāda, ka abi zīmoli, proti, “Ford Model e” un “Ford Blue” faktiski būs nodalīti viens no otra, bet to stratēģijas būs savstarpēji saistītas.

    “Ford Blue” ir tradicionālā autobūves puse – mašīnas, kas darbojas ar iekšdedzes dzinējiem, savukārt “Ford Model e” zīmols strādās pie elektroauto attīstības. “Mums ir unikāla iespēja būt vieniem no līderiem šajā jaunajā, aizraujošajā ērā ar elektriskajām mašīnām. Vēlamies saviem klientiem sniegt visu to labāko, ko spej dot Ford zīmols, vienlaikus sniedzot ieguldījumu planētas klimata saglabāšanā,” saka viens no uzņēmuma valdes pārstāvjiem Bils Fords.

    Kā jau minēts, abi zīmoli faktiski būs atsevišķi, taču tie sadarbosies projektos, kur šāda sadarbība būs atbilstoša un nepieciešama. Abiem zīmoliem būs arī atsevišķa vadība. Galvenais mērķis šim visam, protams, ir peļņas gūšana – Ford pārstāvji uzskata, ka šādā veidā kompānija spēs pelnīt vairāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AgnisR
    05.03.2022 20:05

    Noprotams, ka šāds solis izslēdz iespēju turpmāk izlaist modeļus, kam ir gan ICE, gan EV versija.

    Reklāma