Web Analytics
More
    Reklāma

    “Lightning Motorcycles” izstrādātais elektromotocikls tēmē attīstīt 400km/h ātrumu un labot rekordu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmuma “Lightning Motorcycles” izstrādātie elektromotocikli iepriekš izcēlušies ar maksimālā ātruma rekordiem – “LS-218” sasniedza 218 jūdzes stundā jeb 351km/h, sasniedzot maksimālā ātruma rekordu elektriskajam motociklam, bet tagad uzņēmuma vadība vēlas iet vēl tālāk, lai sasniegtu arī 400km/h atzīmi.

    Lai sasniegtu šo ātrumu, uzņēmums plāno izmantot “Lightning Strike” motocikla versiju. Sērijveida izpildījumā tas tika prezentēts 2019. gadā, bet ielas variantā tas spēj attīstīt vien 240km/h. Turklāt dažādu iemeslu dēļ ražošanas apjomi bijuši relatīvi nelieli. Lai nu kā, tieši šī modeļa mocis, ar dažādiem uzlabojumiem, tiks izmantots, lai mēģinātu aizsniegties līdz jaunam ātruma rekordam elektromotociklu kategorijā.

    Pagaidām ir ļoti maz informācijas, kas tieši tiek darīts, lai sasniegtu šo ātrumu. Internetā noplūduši attēli, kur tiek strādāts pie aerodinamiskas formas virsbūves daļām. Izmaiņas, protams, piedzīvos arī jaudas agregāts, kurš noregulēts maksimālajam sniegumam – izmantots jaudīgāks invertors un citas baterijas, kas spēj sniegt lielāku jaudu. Uzņēmuma vadītājs Ričards Hatfilds skaidro, ka paralēli norit darbi pie sērijveida motocikla ražošanas. Viņš saka, ka tie ir ļoti pieprasīti, taču uzņēmums nespēj saražot pietiekami daudz eksemplāru, lai apmierinātu pieprasījumu. Ne uzņēmums, ne arī tā īpašnieks neatklāj ražošanas apjomus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    karlis
    02.03.2022 11:25

    vairāk interesētu dual-enduro risinājums.
    kā teikt – uz darbu aizbraukt, uz laukiem aizbraukt, un uz Vidusjūru aizceļot.
    bet tā ir tikai pasakās.

    Reklāma