Web Analytics
More
    Reklāma

    “Airbnb” bez maksas izmitinās 100 000 Ukrainas bēgļu

    Jaunākie raksti

    Mājokļu izīrēšanas serviss “Airbnb” jau iepriekš sniedzis palīdzīgu roku krīzes situācijās. Piemēram, pērnā gada augustā deva īslaicīgas mājas 20 000 afgāņu bēgļu, kā arī pandēmijas sākumā bez maksas izmitināja 100 000 medicīnas darbinieku. Arī pašreizējā situācija austrumos nav izņēmums, un “Airbnb” sola nodrošināt bezmaksas īslaicīgu izmitināšanu Ukrainas bēgļiem.

    Krievija 24. februārī iebruka Ukrainā, liekot tūkstošiem cilvēku bēgt. ANO komisārs bēgļu jautājumos Filipo Grandi vakar atklājis, ka vairāk nekā pusmiljons Ukrainas iedzīvotāju jau devušies bēgļu gaitās uz kaimiņvalstīm. Daudzi no viņiem nezina, kur apmesties, un šajā ziņā izpalīdzīgi ir arī latvieši, piedāvājot dalīt savu mājokli ar ukraiņiem. Tikmēr “Airbnb” izpilddirektors Braiens Českis “Twitter” paziņojis, ka nodrošinās īstermiņa izmitināšanu līdz 100 000 bēgļu.

    Reklāma

    Šajā ziņā “Airbnb” sadarbojas ar apakšuzņēmumu Airbnb.org, kas ir labdarības organizācija. Nav gan īsti skaidrs, ko uzņēmums domājis ar “īslaicīgu izmitināšanu”. Tomēr atklājis, ka pēdējo piecu gadu laikā sniedzis pajumti kopumā ap 54 000 bēgļu un patvēruma meklētāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma