Web Analytics
More
    Reklāma

    Mobilo sakaru operatori Latvijā atceļ viesabonēšanas maksu saziņai no/uz Ukrainu

    Jaunākie raksti

    Ņemot vērā šī brīža notikumus Ukrainā, mobilo sakaru operatori viens pēc otra paziņojuši, ka uz laiku atceļ viesabonēšanas maksu zvaniem, īsziņām un mobilajiem datiem tiem klientiem, kuri pašreiz atrodas Ukrainā. Ar šādu lēmumu nācis klajā “Tele2” un tam nu tagad pievienojušies arī Latvijas Mobilais Telefons (LMT) un “Bite Latvija”.

    Ziņots, ka “Tele2” pašreiz atcēlis viesabonēšanas maksu zvaniem un mobilajam datiem tiem klientiem, kuri atrodas Ukrainā. Tāpat visiem “Tele2” un “Zelta Zivtiņa” klientiem starptautiskie zvani uz Ukrainu ir bez maksas. Līdzīgi rīkojas arī “Bite”. “Bite Latvija” pārstāve Una Ahuna-Ozola norādījusi, ka tā esot pasaules valstu prakse šādās ārkārtas situācijās atcelt viesabonēšanas maksu. Šis gadījums nav izņēmums. Ozola informē, ka “Bite” uzņēmumi Latvijā un Lietuvā uz laiku atceļ maksu zvaniem un īsziņām uz Ukrainu. Savukārt, klientam atrodoties Ukrainā, zvani, īsziņas un arī mobilie dati ir bez maksas.

    Tikmēr LMT pārstāvis Valdis Jalinskis norādījis, ka, ņemot vērā situāciju Ukrainā, arī LMT klientiem nebūs jāmaksā par zvaniem uz šo valsti. Tas attiecas gan uz fiksētajiem, gan mobilajiem tīkliem. Vienlaikus tiem LMT klientiem, kuri pašreiz atrodas Ukrainā, nav jāmaksā ne par zvaniem, ne arī par mobilo datu izmantošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma