Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry atgriešanās ar 5G viedtālruni ir oficiāli beigusies

    Jaunākie raksti

    Jaunuzņēmums OnwardMobility, ar kuru BlackBerry bija noslēgta sadarbība par zīmola izmantošanu, lai izlaistu viedtālruni ar fiziskajām pogām un Android operētājsistēmu, oficiāli paziņojis par projekta pārtraukšanu.

    OnwardMobility savā mājaslapā ievietojis oficiālu paziņojumu, ka šis projekts tomēr tiek pārtraukts. Protams, šo lēmumu nebija viegli pieņemt, tomēr attiecīgo apstākļu dēļ projekts ir atcelts. Iespējams, ka tas saistīts ar to, ka BlackBerry beigu beigās izvēlējies sevi distancēt no viedtālruņu zīmola. Tieši nesen publiskotā rakstā par iPhone operatīvās atmiņas palielināšanu, lasītāji komentēja, ka būtu labi atkal piedāvāt jaunus “podziņtelefonus”. Šī ziņa daļēji apstiprina manu domu, ka diezin vai to pieprasījums ir tik aktuāls.

    Reklāma

    Tomēr pagājušā gada laikā tā arī neparādījās jauna informācija par OnwardMobility telefona izstrādi, kas jau lika domāt par to, ka projekts varētu netikt realizēts. Tagad tas ir oficiāli paziņots jaunuzņēmuma mājaslapā. Tas nozīmē, ka mēs neredzēsim zīmola BlackBerry potenciālo atgriešanos tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Niks
    23.02.2022 11:14

    Blackberry jau sen viss bija beidzies 😂

    Reklāma