Web Analytics
More
    Reklāma

    Ungārijas Centrālās bankas vadītājs aicina ES aizliegt kriptovalūtas ieguvi un tirdzniecību

    Jaunākie raksti

    Ungārijas Centrālās bankas vadītājs Džordžs Matolčis (György Matolcsy) norādījis, ka piekrīt Krievijas galvenās bankas iepriekšējam priekšlikumam aizliegt darījumus ar kriptovalūtām. Matolčis uzskata, ka visā Eiropas Savienībā būtu jāaizliedz kriptovalūtu ieguve un tirdzniecība, jo tās veicina krāpniecību un finanšu piramīdu veidošanos.

    Pamatojot savus uzskatus, Matolčis pieminēja arī Ķīnu, kas septembrī pilnībā aizliedza jebkādus darījumus ar kriptovalūtām. Nesen izskatījās, ka arī Krievija šādu ceļu vēlas iet, taču nu valsts valdība un centrālā banka vienojušās, ka uzskatīs kriptovalūtu, piemēram, “Bitcoin” par valūtu, līdzīgi kā rubli. Matolčis arī norādījis, ka atbalsta ES augstākā finanšu regulatora viedokli, ka ES jāaizliedz kriptovalūtu ieguve.

    Reklāma

    Ungārijas centrālā finanšu iestāde nav vienīgā, kas iestājas pret kriptovalūtu ieguvi un darījumiem ar tām ES ietvaros. Arī Zviedrijas regulatori aicinājuši aizliegt kriptovalūtu ieguvi Eiropas Savienībā saistībā ar bažām par atjaunojamās enerģijas krājumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    18.02.2022 01:20

    “Bitcoin won’t be adopted like the iPhone because it’s cool. It will be adopted like gunpowder: if you don’t own it, you’ll be its victim.”
    – Saifedean Ammous

    Padomājiet par to

    Last edited 2 years ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    18.02.2022 01:38

    ko tur daudz domāt, nobanot ar administratīvo atbildību — par katru īpašumā turēto kriptohuiņu ar minimālās algas vērtību mēnesis sabiedrisko darbu. izvairies un kriminālais.

    tāpat kā šaujamieroci turēt bez atļaujas, tikai iesākumā biki maigāk, ar vazelīnu.

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    18.02.2022 02:14
    Reply to  digitalk

    ok, good luck with that

    19.02.2022 15:01

    ko var atbildēt uz idiotisku analoģiju? ar tik pat idiotisku risinājumu.

    bobis
    19.02.2022 03:53

    Ja marihuana legala un kapec kriptovalute ne, tas pats kas piedalities pasaules meroga loterija, prostitucija ar naivo naudu.

    Reklāma