Web Analytics
More
    Reklāma

    Baltijas lielākā digitālā mārketinga aģentūra “Mediabrands Digital” atver filiāli Latvijā

    Jaunākie raksti

    Latvijā darbu sācis lielākās digitālās mārketinga aģentūras Baltijā “Mediabrands Digital” meitas uzņēmums SIA MBD Latvia. Aģentūra piedāvās pilna servisa digitālās reklāmas pakalpojumus ar uzsvaru uz klientu servisa kvalitāti un unikāliem digitālo tehnoloģiju risinājumiem.

    “Līdz šim mūsu pieeja izveidot speciālistu komandu, kas var nodrošināt visus digitālās reklāmas pakalpojumus vienuviet, ir atmaksājusies. Desmit gadu laikā esam izauguši līdz 95 cilvēku komandai, kas apkalpo 400 klientus visā pasaulē, ar apgrozījumu 12 miljoni eiro gadā. Meitas uzņēmuma atvēršana Latvijā ir mūsu grupas nākamais attīstības posms, ar kuru ceram nostiprināt mūsu vadošo pozīciju Baltijas tirgū,” stāsta Erki Heinesārs (Erki Heinsaar), “Mediabrands Digital” vadītājs un vadošais partneris Igaunijā.

    Reklāma

    Šobrīd komandā  ir apvienojušies jau desmit nozares vadošie speciālisti, un uzņēmums ir uzsācis plašu digitālā mārketinga speciālistu atlasi. Komandas operatīvajai vadībai ir pievienojies Edgars Ejubs, kuram ir vairāku gadu pieredze mazumtirdzniecībā un e-komercijā. Aģentūras vadībā darbosies arī radošās aģentūras WKND partneris Mārtiņš Dziedātājs un mediju aģentūras Media FLOW partneris Andis Kulinskis.

    “Lai arī pandēmija ir devusi pozitīvu grūdienu digitālajai attīstībai, konkrētas darbības no Latvijas uzņēmumiem joprojām ir maz. Iespējams, ka viens no iemesliem ir tas, ka šie pakalpojumi ir komplicēti un uzņēmējiem nereti pakalpojums ir jāpērk no dažādiem piegādātājiem. Mūsu aģentūras būtiskākais pienesums būs mūsu profesionāļu komanda, kur katram komandas dalībniekam ir sava kompetences joma, lai nodrošinātu klientiem vienuviet daudzpusīgus, kvalitatīvus un efektīvus digitālos risinājumus,” saka SIA MBD Latvia vadītājs Edgars Ejubs.

    Uzņēmuma fokuss būs sadarbība ar starptautiskiem partneriem un to zināšanu un pieredzes pārnese vietējā tirgū. Globāla līmeņa pakalpojumu ieviešana palīdzēs veicināt vietējo uzņēmumu konkurētspēju gan Latvijā, gan pasaules arēnā.

    “Apvienojot talantīgu un pieredzējušu speciālistu pieredzi, klientiem Latvijā varēsim piedāvāt vēl nebijušu kompetenču kombināciju, kas nodrošinās plašāku skatu uz mārketinga un biznesa stratēģiju kopumā. Mūsu klienti iegūs konkurētspējas priekšrocību digitālā mārketinga jomā un inovatīvus risinājumus biznesa mērķu sasniegšanai,” piebilst radošās aģentūras WKND partneris Mārtiņš Dziedātājs.

    Aģentūra piedāvās plašu digitālo pakalpojumu klāstu: digitālo stratēģiju izveidi, digitālo kampaņu plānošanu, SEM, SEO un CRO pakalpojumus, sociālo mediju apkalpošanu, satura veidošanu, grafisko dizainu, viedokļu līderu mārketingu, kā arī citus pakalpojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma