Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple dominē ASV bezvadu austiņu tirgū

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Statista veicis 4000 amerikāņu aptauju, un, balstoties uz iegūto informāciju, var spriest, ka Apple bezvadu austiņas dominē šajā segmentā.

    Pēc aptaujāto datiem, Apple AirPods bezvadu austiņas lieto 34,4% no lietotājiem. Tirgū tās parādījās salīdzinoši nesen – 2016. gadā, un saulītē izcēla bezvadu austiņu tirgu. Protams, skeptiķi sākumā smējās par šī produkta dizainu un Apple skaņas kvalitāti, tomēr citi analītiķi norāda, ka AirPods austiņas vienas pašas ir 20 miljardu dolāru vērts bizness. Tāpat līdz gada beigām varētu tikt pārdoti 100 miljoni AirPods austiņu.

    Tā kā Apple pieder austiņu zīmols Beats, tad kopumā uzņēmums aizņem 49,7% austiņu tirgu, jo Beats ASV atrodas otrajā vietā ar 15,3%. Apple vienkārši dominē un satriec konkurentus šajā segmentā. Trešajā vietā atrodas Bose ar 12,5%, ceturtajā Samsung ar 12,2%, un tad seko JBL, Sony, Skullcandy un LG zīmoli.

    Iespējams, Apple AirPods bezvadu austiņas nenodrošina augstāko skaņas kvalitāti, bet to lietošana ir ērta, un Apple izmanto savas ekosistēmas priekšrocības. Protams, par veiksmes faktoru daļēji var minēt “uzspiesto” lietošanu, jo jaunie viedtālruņi vairs nav aprīkoti ar 3,5mm audio izeju. Šobrīd Apple piedāvā četrus AirPods modeļus, no kuriem divi ir klasiskie, Pro un Max over-ear tipa austiņas. Kopā ar Beats produktiem, katrs interesents varēs kaut ko atrast savai gaumei.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma