Web Analytics
More
    Reklāma

    “FarmVille” radītājs “Zynga” plāno iesaistīties NFT spēļu tirgū

    Jaunākie raksti

    Tādu populāru mobilo spēļu kā “FarmVille” un “Words with Friends” izveidotājs “Zynga” seko līdzi nozares attīstībai un plāno radīt savas NFT spēles. “Zynga” pagaidām vēl nav atklājis, vai darbojas pie kādas NFT spēles, taču uzņēmuma blokķēdes jomas vadītājs Mets Volfs (Matt Wolf) norādījis, ka pirmā no tām varētu tikt izlaista ātrāk nekā gaidīts.

    Ziņots, ka šī spēle būšot īpašs un neatkarīgs “Zynga” veikums. Nekas vairāk gan par to nav zināms, ieskaitot sižetu. Taču līdzīgi kā citās NFT spēlēs, arī šajā spēlētāji, visticamāk, varēs nopelnīt, pārdodot tajās esošos varoņus, kartes un citus priekšmetus kā NFT jeb unikālus, neaizvietojamus digitālos žetonus. Šādus NFT visbiežāk iegādājas citi spēlētāji vai kolekcionāri.

    Reklāma

    Lai arī iespēja nopelnīt šāda veida spēlēs var šķist vilinoša, jārēķinās, ka tas var prasīt vairāk nekā tikai brīvo laiku. Protams, viss atkarīgs arī no tā, cik daudz vēlies nopelnīt un cik daudz laika esi gatavs ziedot šim pasākumam. Tikmēr Mets Volfs apgalvo, ka lielāko jautrību NFT spēlēs spēlētājs atrod apziņā, ka viņam pieder kāds NFT, ir iespēja to pārdot un gūt peļņu. Pašreiz populārākā NFT spēle ir “Axie Infinity“.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma