Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” strādā pie funkcijas, kas ļaus ierakstus kopīgot tikai ar atlasītiem lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada vasarā ziņojām, ka “Twitter” strādā pie jaunas funkcijas “Trusted Friends”, kas ierakstus ļautu kopīgot ar tuviem draugiem. Mobilo lietotņu izstrādātājs Alesandro Peluci (Alessandro Paluzzi) ir sekojis līdzi šai jaunajai funkcionalitātei un dalās ar “Twitter” progresu šajā jomā.

    Šķiet, ka funkcijai tagad dots jauns nosaukums – “Flock”. Zināms, ka lietotāji varēs izveidot līdz 150 dalībnieku lielu grupu, ar ko kopīgot savus ierakstus. Līdz ar to tikai šie atlasītie lietotāji varēs redzēt ierakstus un atbildēt uz tiem. Gadījumā, ja būs vēlme kādu “izmest” arā no grupas, lietotājs to droši varēs darīt, un noņemtais dalībnieks par to paziņojumu nesaņems.

    Reklāma

    Ja esi kāda lietotāja pulciņā un viņš izveido ierakstu, zem tā parādīsies paziņojums, ka šo saturu vari redzēt, jo esi pievienots autora “Twitter Flock” lokam. Šādā veidā būs arī iespējams atšķirt šādus ierakstus no pārējiem. Savukārt, ja esi izveidojis lietotāju grupu, pirms ieraksta publicēšanas varēsi izvēlēties mērķauditoriju – visi “Twitter” lietotāji vai šie atlasītie dalībnieki. Pagaidām gan vēl nav zināms, kad “Flock” funkcija tiks palaista.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma