Web Analytics
More
    Reklāma

    Ducati elektriskos ielas motociklus attīstīs, balstoties uz sacīkstēs gūtām zināšanām

    Jaunākie raksti

    Itāļu motociklu ražotājs Ducati apstiprinājis, ka viņu konstruētie elektriskie ielas motocikli tiks attīstīti, izmantojot zināšanas, ko sniegs sacīkšu motocikls – uzņēmuma tehnika tiks piedāvāta “FIM MotoE” sacīkstēs, kas ir elektrisks analogs “MotoGP” sacīkšu seriālam.

    Šādu informāciju izpaudis Ducati Ziemeļamerikas nodaļas vadītājs Džeisons Šinoks. Viņš sarunā ar Yahoo Finance uzsvēris, ka ielas motocikliem tas nozīmē “lielas lietas”, bet detaļās viņš nevēlējās iedziļināties. “Būtu pāragri iedziļināties tehniskajās lietās, jo pagaidām par produktu neesam izpauduši daudz informācijas. Šobrīd ar pārliecību varu apgalvot, ka mūsu gūtā pieredze sacīkšu trasēs tiks likta lietā, strādājot pie ielas motocikliem.”

    Pazīstamais itāļu motociklu ražotājs strādā pie jauna elektriskā motocikla, kuru nākotnē izmantos visas “MotoE” komandas. Tas aizvietos līdzšinējo “Energica Ego Corsa”, kas sacīkstēs spēja ieskrieties līdz 260km/h.

    Ducati vadītājs Klaudio Domenikalli iepriekš pretrunīgi izteicies par elektriskiem ielas motocikliem, norādot, ka bateriju tehnoloģijas šobrīd nespēj nodrošināt atbilstošu sniedzamību ar vienu uzlādi apvienojumā ar Ducati zīmolam pieņemamiem jaudas parametriem. Iespējams, Domenikalli domas kaut kas ir mainījis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma