Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” maksājumos tomēr ļaus izmantot Lielbritānijā izdotās “Visa” kredītkartes

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada novembrī ziņojām, ka “Amazon” sākot no 2022. gada 19. janvāra nepieņems maksājumus, kuri veikti ar Lielbritānijā izdotajām “Visa” kredītkartēm. Šāds lēmums pieņemts, jo “Visa” uzlikusi pārāk augstu komisijas maksu darījumiem ar kredītkartēm. Taču tagad “Amazon” atkāpies no šiem plāniem, klientiem e-pastā paziņojot, ka turpinās pieņemt “Visa” kartes.

    “Amazon” pārstāvis norādījis, ka pašreiz uzņēmums cieši sadarbojas ar “Visa”, lai kopīgi rastu risinājumu, kas ļaus klientiem turpināt izmantot “Visa” kredītkartes vietnē Amazon.co.uk.

    Reklāma

    Jāsaka gan, ka nesaskaņas abu kompāniju starpā virmo jau labu laiku. Sākotnēji “Amazon” apsūdzēja “Visa” par augsto kredītkaršu darījumu maksu, kas, Lielbritānijai izstājoties no ES, tika palielināta no 0,3% līdz 1,5% no pirkuma summas. Tas bija iemesls “Amazon” lēmumam no šī gada 19. janvāra nepieņemt Lielbritānijā izdotās “Visa” kredītkartes. Savukārt “Visa” pēc tam paziņoja, ka “Amazon” draud ierobežot patērētāju izvēli nākotnē. Tagad abi uzņēmumi apņēmušies rast kompromisu un sola klientus informēt par izmaiņām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma