Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix ASV klientiem paaugstina cenas

    Jaunākie raksti

    Viens no pasaulē populārākajiem straumēšanas servisiem Netflix no janvāra paaugstinās cenas ASV un Kanādas lietotājiem, kas “gandrīz” sanāk kā cenu pieaugums trešo gadu pēc kārtas.

    Klienti, kas servisu sāks abonēt šajā mēnesī, uzreiz saņems jaunos tarifus, taču esošie klienti saņems paziņojumu 30 dienu laikā. Jaunās cenas ASV būs šādas:

    Reklāma

    • Netflix Basic: no 8.99 uz 9.99 USD;
    • Netflix Standard: no 13.99 uz 15.49 USD;
    • Netflix Premium: no 17.99 uz 19.99 USD.

    Kā redzams, tad cenas nav augušas tikai par vienu dolāru, bet dārgākajā variantā pat par diviem dolāriem mēnesī. It kā jau tas nav pārāk liels cenu pieaugums, taču jāatgādinā, ka serviss cenas pacēla jau 2019. gadā, kad paaugstināja Standard abonēšanas plānu no 11 uz 13 USD, bet nākamā gadā tie jau bija 13.99 USD. Daļa lietotāju jau spekulē, ka cenas pieaugums novilcināts līdz 2022. gada sākumam, lai neizskatītos tā, ka cena paaugstināta jau trešo gadu pēc kārtas. Sava loģika tur tiešām ir.

    Tāpat izskatās, ka Netflix visus izmaksu pieaugumus, ko radījusi pandēmija, uzliek uz lietotāju pleciem, paceļot abonēšanas maksu. Tāpat straumēšanas servisi kļūst arvien populārāki, un Netflix piedāvā ļoti plašu video saturu, kā arī ļauj to radīt. Viens no piemēram ir seriāls “Squid Game”, kura scenārijs un ideja bija zināma vairākus gadus, bet neviens nebija izrādījis vēlmi to uzņemt, kam vienkārši nepieciešama nauda. Un Netflix tā ir.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma