Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus izziņo jaunas krāsas Buds Pro bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Telefonu ražotājs OnePlus jau pagājušā gada septembrī prezentēja savas bezvadu austiņas OnePlus Buds Pro, konkurējot ar Apple un Samsung produktiem. Šī gada sākumā tās saņems īpašu pelēku krāsu.

    Reizē ar jaunākā OnePlus 10 Pro viedtālruņa prezentēšanu, uzņēmums izziņojis jaunas krāsas Buds Pro austiņas. Tagad tās būs pieejamas spīdīgi pelēkā tonī. Jaunais pārklājums ir veidots tā, lai samazinātu pirkstu nospiedumu palikšanu uz tā, saglabājot labu pieskārienu funkcionalitāti. Arī kārbiņa būs veidota tādā pašā tonī. Taču galvenais jau ir tehniskā uzbūve, kas gan nebūs mainījusies no septembra.

    Reklāma

    OnePlus Buds Pro bezvadu austiņas ir aprīkotas ar 11mm draiveriem un 5.2 Bluetooth savienojumu. Vienīgais papildinājums būs Dual Connection iespēja, kas ļauj austiņām reizē savienoties ar divām ierīcēm, un spēlēt mūziku no tās, kurā tā sāk skanēt pirmā. Pats labākais OnePlus produktiem ir to cena, kura gan gadu gaitā jau vairāk līdzinās ierasto flagmaņu produktu cenu kategorijai. Attiecīgi OnePlus Buds Pro maksā 110 EUR, kas arī nav maz.

    Jāatgādina, ka pagājušajā gadā nu jau bijušais OnePlus līdzdibinātājs Carl Pei izziņoja sava jaunā uzņēmumā radītās bezvadu austiņas Nothing ear, kas savā ziņā varēja būt tieši OnePlus līnijas skaņas produkti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Basics
    15.01.2022 18:39

    Cik saprotams, Pro nosaukumā ir dēļ īpašās krāsas?

    Latvija
    16.01.2022 00:47

    Kāpēc tās austiņas izskatās pēc Apple kopijas?

    Reklāma