Web Analytics
More
    Reklāma

    Prognozē, ka šī gada beigās jau trešdaļai amerikāņu piederēs “Bitcoin”

    Jaunākie raksti

    Kriptovalūtu uzvaras gājiens turpinās, un, lai arī šī gada sākumā lielai daļai no tām vērtība samazinājās, cilvēki tajās investēs vairāk nekā jebkad agrāk. Šāds uzskats ir finanšu pakalpojumu sniedzēja “Edelman Financial Engines” dibinātājam Rikam Edelmenam (Ric Edelman), kurš prognozē, ka līdz šī gada beigām trešdaļai amerikāņu piederēs “Bitcoin”.

    Intervijā, kas notika 10. janvārī, Edelmens norādīja, ka šobrīd teju ceturtā daļa jeb 24% amerikāņu ir investējuši “Bitcoin” kriptovalūtā. Līdz gada beigām vēl ir daudz laika, tāpēc viņš par diezgan ticamu uzskata to, ka nākamo mēnešu laikā “Bitcoin” turētāju skaits ASV pietuvosies trešdaļai. Neskatoties uz pašreiz vērojamo kriptovalūtu vērtības kritumu, Edelmens ir diezgan pārliecināts par savām prognozēm, jo “Bitcoin” kļūst arvien populārāks un cilvēki par to dzirdot visur. Pēc viņa domām, to pastiprina arī fakts, ka ASV arvien vairāk korporāciju, nodibinājumu, pensiju fondu iegulda “Bitcoin”.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka Edelmens ir ilggadējs kriptovalūtu atbalstītājs, savukārt viņa dibinātais uzņēmums “Edelman Financial Engines” cieši tic, ka “Bitcoin” cena ilgtermiņā tikai pieaugs. Drīzumā arī iznāks Edelmena sarakstītā grāmata “The Truth about Crypto”, kurā viņš izklāsta savu redzējumu par kriptovalūtām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    20 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dogcoin
    14.01.2022 14:50

    Muļķības! Lielākā afēra tiks izbeigta

    Latvija
    14.01.2022 18:41
    Reply to  Dogcoin

    Un eiro nemaz nav afēra, kur piedrukā pabalstiem cik vajag, kur veikalā pēc gada pats blisinies uz cenām, kuras aug milzu ātrumā.

    Nevajag vienkārši skaust tiem, kuri ieguldīja gadus atpakaļ un palielinājuši savu kapitālu 10 un 100 reizes. Pats neieguldīju gadus atpakaļ, bet ir paziņas ar 100k geiniem un cits pat ar 500k geiniem.

    Peters Leo
    14.01.2022 23:01
    Reply to  Latvija

    Tur apaksa ir ekonomikas principi un nodrosinajums, kas to visu lauj darit(ar attiecigam sekam – inflacija).

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    14.01.2022 14:57

    Lūdzu, ievērosim klusuma brīdi, domājot par nocoineriem.



    Paldies

    Gundars
    14.01.2022 15:17

    Zombē, zombē… Tagad katram vajag kaut kādu bezjēdzīgu kodiņu. Bez tā pasaule nevarēs pastāvēt. Sačakarējuši nomālu blokķēžu tehnoloģiju uzstiepjot tam pa virsu naudas funkciju.
    Un Hašvaldis ņemās kā traks pie katra raksta. Ja cilvēks tiešām ir palicis bagāts, tad viņam nav vajadzība nepārtraukti komentēt interneta portālā. Bet ja izmisīgi mēģina aģitēt kārtējos zombijus, lai pats nepaliktu pēdējais šajā pirmaīdā, tad jā – var saprast Hašiņa ņemšanos.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    14.01.2022 21:37
    Reply to  Gundars

    Tas tā nestrādā. Random komentāri internetā diez vai kādu pārliecinās pirkt bitcoin un es nemaz tiešā veidā neaģitēju to darīt. Pat ja man izdotos pārliecināt 100 vai pat 1000 cilvēkus nopirkt bitcoin, no tā man nebūtu nekāda labuma, jo bitcoin cenu tas neietekmētu.

    Krotow
    14.01.2022 15:54

    Pasaules lielākā finansu piramīda. Kad nobruks, interesanti vai taisīs jaunu Nirnbergu vai tāpat norakstīs zaudējumos uz visādu hašvaldu rēķina.

    KING
    15.01.2022 12:05
    Reply to  Krotow

    Skaties uzmanīgi un vēro.

    Biteme
    14.01.2022 17:48

    Tiek mēģināts radīt iespaidu, ka katram vajag bitkoinus vai vismaz petkoinus. Mūspusē te cilvēki sametās un uz ciemu paņēma kautkādu sīku bitkoina daļu, skatoties kā cena iet uz augšu. Pēc tam nāca te pēc pīpiem, te pēc alus. Es sūtīju prom – prasiet kriptobiržai, ko jūs pie manis nākat.

    Fans
    14.01.2022 17:48

    Paldies par šo tehnoloģiju ziņu!!

    Peters Leo
    14.01.2022 22:59

    pensiju fondu iegulda “Bitcoin” – Tas ir mega bistami, kads paliks bez pensijas :D

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    15.01.2022 12:26
    Reply to  KING

    Let’s not give the game away yet

    Skābene
    17.01.2022 09:57
    Reply to  KING

    Pieliec klāt arī konta izrakstu, lai redzam cik esi iztērējis, cik nopelnījis, cik bagāts un veiksmīgs esi! :D

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    16.01.2022 01:50

    Daži te līdzīgi kā Hitlers 1945. gada aprīlī reihskancelejas pagrabā sēžot plānoja lielas ofensīvas un kaut kādu uzvaru, sapņo par bitcoin aizliegšanu.
    Good luck with that :D

    Last edited 2 years ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Skābene
    17.01.2022 09:58

    Un ko vērts iz Biotcoin Kazhstānā, kur nav interneta!?

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    17.01.2022 16:30
    Reply to  Skābene

    Nav un nebūs arī? :(

    Rolands
    16.01.2022 12:54

    Mani kaitina vārdu salikums “investēt/ieguldīt kriptovalūtā”, neredzu tur radīto pievienoto vērtību, lai sauktu par “investīciju”. Šobrīd kriptovalūtas netiek izmantotas kā valūtas, bet gan kā spekulatīvi ļoti augsta riska aktīvi neregulētās biržās.
    Kriptovalūtas būtu foršas, ja to vērtība būtu stabila, transakciju biežums būtu mērogojams (bitcoin limits ir 30k transakciju dienā uz visu pasauli – really?!), un enerģija netiktu bezjēdzīgi dedzināta tikai lai paceltu sarežģītību.
    Baigi dziļāk neesmu līdis lasīt, bet šie aspekti man pirms daudziem gadiem galvā lika skanēt trauksmes zvanam un atturēties no kriptovalūtu iegādes.
    Retrospektīvā moš bija vērts nedaudz noriskēt, bet nožēlas nav ne mazākās.

    Mārtiņš
    16.01.2022 19:12

    Bitcoin šķiet jau atpalicis un apnicis, salīdzinot ar modernākiem, loģiskākiem variantiem. Man labāk patīk Cardano/ADA (un nedaudz arī Vechain, kam jau tagad parādās pievienotā vērtība un praktiski pielietojumi).
    Protams, Cardano ir arī savas vājās vietas – eksotiska programmēšanas valoda, metodiska, bet pamatīgi lēna attīstība. Taču Cardano metodiskā attīstība un stabilitāte var būt tieši tas, kas piesaistīs “lielās organizācijas” veidot risinājumus šajā platformā. Tāpēc ieguldījumus Cardano var tiešām uzskatīt par investīciju.
    Protams, Etherium arī ir praktisks variants un šobrīd daudz populārāks par Cardano, taču gribētos, lai Eth ātrāk pāriet uz Proof-of-stake.

    Reklāma