Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft uzlabo Surface Go 3 planšetdatoru, piedāvājot LTE versiju

    Jaunākie raksti

    Vien pirms pāris mēnešiem, 2021. gada rudenī, Microsoft prezentēja atjaunotus Surface sērijas produktus, no kuriem Surface Go 3 modelis gada sākumā saņēmis vēl pāris uzlabojumos.

    Viens no tiem varbūt nebūs tehnisks uzlabojums, bet patiks dizaina mīļotājiem, jo būs pieejama melni matēta planšetdatora versija. Kā zināms, šādi melni matēti produkti mūsdienās nav nemaz tik izplatīti, un ir daļa lietotāju, kuriem ļoti patīk šāds noformējums. Visticamāk, tas darīts par godu pirmajām Surface ierīcēm, kuras tika prezentētas jau pirms desmit gadiem. Taču svarīgākais uzlabojums ir tas, ka Surface Go 3 tagad būs pieejams arī ar mobilo LTE savienojumu.

    Reklāma

    Tiesa, ar mobilo savienojumu būs pieejams vienīgi Go 3 modelis, kuru darbina Intel Core i3 procesors ar 8GB operatīvo un 128GB iebūvēto atmiņu. Šāda versija nebūs pieejama Pentium 6500Y modelim, vismaz pagaidām. LTE iespēja būs pieejama jaunajā matēti melnajā vai pelēkā krāsā. Kā zināms, tad Surface Go 3 planšetdatori ir visai ērti paredzēti studentiem vai tiem, kuru ikdienas lietošanā nav tik liela nozīme jaudīgam datoram. Tāpat to darbina jaunais Windows 11.

    Eiropas tirgūs šis LTE modelis maksās 779 EUR, kas jau ir pietiekami liela cena, un nav gluži pats pieejamākais Surface Go 3 modelis, kāda ir tā pozīcija tirgū, jo to var iegūt arī par 439 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma