Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tele2” izsludina pieteikšanos prestižai vadības prakses programmai

    Jaunākie raksti

    Daudzpakalpojumu uzņēmums “Tele2” izsludina pieteikšanos prestižai vadības prakses programmai, kuras ietvaros uzņēmums piedāvā labi apmaksātu 12 mēnešu stažēšanos pie “Tele2” komercdirektora Raivo Rosta. No parastās praktikantu programmas Management trainee jeb vadības prakses programma atšķiras ar to, ka jaunietis ikdienā strādā kopā ar uzņēmuma TOP līmeņa vadītāju, kurš ir viņa mentors 12 mēnešu garumā, praktikants tiek reāli iesaistīts projektu vadībā un uzņēmuma svarīgāko lēmumu pieņemšanā, kā arī saņem atalgojumu par nostrādāto laiku.

    Šādu vadības prakses programmu, kas ir ļoti izplatīta daudzviet pasaulē, “Tele2” Latvijā izsludina trešo reizi, un šoreiz viens jaunietis vai jauniete visa gada garumā būs līdzās “Tele2” komercdirektoram Raivo Rostam lēmumu pieņemšanā jautājumos, kas skar pārdošanu, mārketingu, klientu lojalitātes veicināšanu, produktu attīstību, sabiedriskās attiecības u.c.

    “Šī programma ir kā karjeras ātrgaitas šoseja talantīgiem jauniešiem, jo programmas dalībnieks iegūst neatsveramu vadības līmeņa pieredzi, kādu viena gada laikā nevar iegūt nekur citur – viņš reāli tiek iesaistīts dažādos nozīmīgos uzņēmuma iekšējos procesos, kā arī ikdienā strādā kopā ar uzņēmuma vadības komandu,” stāsta “Tele2” personāla departamenta direktore Aija Bite-Ozere. “Savukārt uzņēmumam tā ir lieliska iespēja atrast un izskolot jaunos talantus, kas nākotnē var kļūt par veiksmīgiem vadītājiem. Piemēram, “Tele2” uzņēmumā Zviedrijā, kur šī programma jau darbojas daudzu gadu garumā, vairāki šādas prakses programmas dalībnieki laika gaitā ir kļuvuši par uzņēmuma vadības komandas locekļiem un departamentu vadītājiem.”

    Jaunietim vai jaunietei, kas vēlas kandidēt uz vadības prakses programmu, ir jābūt ar labām analītiskās domāšanas un prezentācijas spējām, radošam un interesi par jaunajām tehnoloģijām. Programmas dalībniekam ir jārēķinās ar milzīgu tempu, risku uzņemšanos un iesaistīšanos vadīšanas procesos, kā arī ātru domāšanu un aktīvu rīcību. Pieteikties var “Tele2” mājas lapā.

    “Šis nekādā gadījumā nebūs klasisks prakses darbs, bet gan nopietna un aizraujoša pieredze, kas pavērs plašas karjeras iespējas nākotnē. Mēs šai pozīcijai meklējam perfekto paradoksu jeb jauno talantu, kuram piemīt gan analītisks prāts un spēja orientēties datos, gan arī radošums datus pārvērst reālās aktivitātēs un piedāvājumos,” saka “Tele2” komercdirektors Raivo Rosts. “Viens no maniem mīļākajiem teicieniem ir – vai nu mērķis ir sasniegts, vai ir darbības plāns, kā to sasniegt. Tieši tas būs šīs prakses programmas vadmotīvs, jo tās dalībnieks vai dalībniece tiešām tiks iesaistīts reālos darbos un aktivitātēs, lai sasniegtu uzņēmuma 2022. gada biznesa mērķus.”

    Programmas dalībnieks, kurš būs izturējis atlases konkursu, varēs sākt 12 mēnešu prakses līgumu no 2022. gada marta, saņemot labu ikmēneša atalgojumu un citus “Tele2” darbinieku labumus, piemēram, veselības apdrošināšanu, bezmaksas mobilo sakaru, interneta pakalpojumus u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roberts
    11.01.2022 18:22

    Kāds varētu pieteikties un pēc diviem mēnešiem pateikt sry man apnika jūs esat garlaicīgi. Un aiziet strādāt pie konkurenta + protams mediju presene.

    Reklāma