Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, Apple ar optisko sensoru plāno aizstāt Apple Watch fizisko ritināšanas pogu

    Jaunākie raksti

    Pāris dienas pirms jaunā gada Apple iesniedzis jaunu patentu, kas varētu mainīt Apple Watch nākotnes izskatu. Tas būtu optiskais sensors, kas aizstātu esošo ārēji izvirzīto ritināšanas pogu.

    Šis apaļais ritenītis tiek izmantots tam, lai pārvaldītu viedpulksteni bez pieskaršanās ekrānam, kas parasti saistīts vienkārši ar informācijas pārbīdi. Tāpat jaunākajos Apple Watch modeļos caur šo pogu tiek nodrošināta elektrokardiogramma. Patenta pieteikumā šīs lietas tiktu aizstātas ar optisko sensoru, kas būtu spējīgs noteikt lietotāja darbības. Lielākais ieguvums šajā kontekstā būtu tieši mazāk kustīgo daļu izmantošana, nodrošinot lielāku izturību. Šobrīd fizisko ritināšanas apli gribas salīdzināt savulaik ar ikonisko iPod mūzikas atskaņotāja ritošo daļu, kas veido ierīces tēlu.

    Reklāma

    Kā norāda Apple, tad šīs apaļās pogas noņemšana ļautu atbrīvot papildu vietu pulksteņa iekšienē, ļaujot to papildināt ar kādu jaunu sensoru vai citu komponenti. Tāpat tiek sagaidīts, ka 2022. gadā kopumā ieraudzīsim trīs jaunus Apple Watch modeļus, no kuriem viens būtu atjaunota SE versija, izturīgāks modelis aktīviem sportistiem un klasiskā versija. Viedpulksteņi varētu saņemt jaunus sensorus, piemēram, atspoguļot skābekļa daudzumu asinīs.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma